Alıntı:
|
keyfinebak.com´isimli üyeden Alıntı
Çok harika helalin var diyorum bu akşam tanıştım sitenle ama rapid megaupload benim için artık öldü... sitemdeki tüm paylaşımı oraya yönlendiricem... inşallah yakın zamanda meyvesini toplarsın, yakın zamanda reklamlarında olur tek ricam megaupload gibi açık seçik reklamlara yönelmezsen çok iyi olur bayan kullanıcılar açısından çok sorun oluyor... hep destek tam destek Allah utandırmasın arkadaşım... Başarılar...
|
Teşekkürler. Umarım bir çok kişi sizin gibi düşünüyordur. Ayrıca reklam konusuna değinmek gerekirse, sitemizde yetişkinlere yönelik reklamlar yayınlanmayacağı konusunda garanti verebilirim.
Alıntı:
|
..::aTi::..´isimli üyeden Alıntı
çok iyi rakamlara ulaşmışsın tebrikler..
|
Teşekkürler. Ziyaretçi sayımızı daha da yükseltmek için uğraşıyoruz.
Alıntı:
|
xaereo´isimli üyeden Alıntı
Ben aRtık ForumdaKi dosYaLARImın HePsini Ordan yuKluyorum memNumda sen reKlam yaPmadan aRk orayı bana tavsiye etmişti 
|
Teşekkürler. Sitemizi kullandığınız için teşekkür ederiz
Alıntı:
|
Gamend´isimli üyeden Alıntı
Ferhat, gerçekten güzel bir sistem yapmışsın
Birinin bunu yapması gerekiyordu, artık yavaş yavaş Türk internetinde rapidshare'nin yerini almanı bekliyoruz.
Buradaki arkadaşlarada önerim, rapidshare linki yerine hemenpaylas linkini kullanın, en azından Türk internetine katkınız olsun.
Saygılar..
|
Değerli görüşlerin için teşekkürler. Şu anda bu site üzerine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Umarım rapid kadar iyi hizmet verebilecek kapasiteye ulaşırız.
Alıntı:
|
xfatihx´isimli üyeden Alıntı
evt cok dogru demişsin Gamend hatta bunu türkiyenin büyük paylaşim forumlarina yaymak lazim ordaki modlarla temasa gecilse yönlendirme yaparlar kullaniciyi
başarılar elmasgunes
|
Yakında reklam kampanyalarına başlamayı düşünüyoruz. Şu anda çok fazla tanıtım yaptığımız söylenemez, ama bir aksilik olmazsa yeni yıl ile birlikte daha fazla tanıtım yapacağız. Teşekkürler.
Alıntı:
|
hukuki´isimli üyeden Alıntı
Çok güzel. Ama hadi zorlamayayım diyorum da kullanım şartlarında çekinceler koyulmasına rağmen yasal olmayan içerik eklenirse ne yapacak arkadaş? Ben sadece sorayım.... Yorum sizlerden.
|
Kullanım şartlarına uymayan dosyalar, uyarı geldiği zaman silinmektedirler. Bu konuda yurtdışı örneklerimizi incelediğimiz zaman, aynı şekilde karar alındığını görmekteyiz.