Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #21 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-21, 13:15
xfatihx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/3
xfatihx is on a distinguished road

evt cok dogru demişsin Gamend hatta bunu türkiyenin büyük paylaşim forumlarina yaymak lazim ordaki modlarla temasa gecilse yönlendirme yaparlar kullaniciyi
başarılar elmasgunes

#22 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-21, 14:24
Member

eTicaret: %100/1
hukuki is on a distinguished road

Çok güzel. Ama hadi zorlamayayım diyorum da kullanım şartlarında çekinceler koyulmasına rağmen yasal olmayan içerik eklenirse ne yapacak arkadaş? Ben sadece sorayım.... Yorum sizlerden.

#23 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-21, 15:53
moderatör

Tecrübe Puanı: 5
elmasgunes will become famous soon enoughelmasgunes will become famous soon enough

Alıntı:
keyfinebak.com´isimli üyeden Alıntı
Çok harika helalin var diyorum bu akşam tanıştım sitenle ama rapid megaupload benim için artık öldü... sitemdeki tüm paylaşımı oraya yönlendiricem... inşallah yakın zamanda meyvesini toplarsın, yakın zamanda reklamlarında olur tek ricam megaupload gibi açık seçik reklamlara yönelmezsen çok iyi olur bayan kullanıcılar açısından çok sorun oluyor... hep destek tam destek Allah utandırmasın arkadaşım... Başarılar...
Teşekkürler. Umarım bir çok kişi sizin gibi düşünüyordur. Ayrıca reklam konusuna değinmek gerekirse, sitemizde yetişkinlere yönelik reklamlar yayınlanmayacağı konusunda garanti verebilirim.

Alıntı:
..::aTi::..´isimli üyeden Alıntı
çok iyi rakamlara ulaşmışsın tebrikler..
Teşekkürler. Ziyaretçi sayımızı daha da yükseltmek için uğraşıyoruz.

Alıntı:
xaereo´isimli üyeden Alıntı
Ben aRtık ForumdaKi dosYaLARImın HePsini Ordan yuKluyorum memNumda sen reKlam yaPmadan aRk orayı bana tavsiye etmişti
Teşekkürler. Sitemizi kullandığınız için teşekkür ederiz

Alıntı:
Gamend´isimli üyeden Alıntı
Ferhat, gerçekten güzel bir sistem yapmışsın
Birinin bunu yapması gerekiyordu, artık yavaş yavaş Türk internetinde rapidshare'nin yerini almanı bekliyoruz.

Buradaki arkadaşlarada önerim, rapidshare linki yerine hemenpaylas linkini kullanın, en azından Türk internetine katkınız olsun.

Saygılar..
Değerli görüşlerin için teşekkürler. Şu anda bu site üzerine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Umarım rapid kadar iyi hizmet verebilecek kapasiteye ulaşırız.

Alıntı:
xfatihx´isimli üyeden Alıntı
evt cok dogru demişsin Gamend hatta bunu türkiyenin büyük paylaşim forumlarina yaymak lazim ordaki modlarla temasa gecilse yönlendirme yaparlar kullaniciyi
başarılar elmasgunes
Yakında reklam kampanyalarına başlamayı düşünüyoruz. Şu anda çok fazla tanıtım yaptığımız söylenemez, ama bir aksilik olmazsa yeni yıl ile birlikte daha fazla tanıtım yapacağız. Teşekkürler.

Alıntı:
hukuki´isimli üyeden Alıntı
Çok güzel. Ama hadi zorlamayayım diyorum da kullanım şartlarında çekinceler koyulmasına rağmen yasal olmayan içerik eklenirse ne yapacak arkadaş? Ben sadece sorayım.... Yorum sizlerden.
Kullanım şartlarına uymayan dosyalar, uyarı geldiği zaman silinmektedirler. Bu konuda yurtdışı örneklerimizi incelediğimiz zaman, aynı şekilde karar alındığını görmekteyiz.

#24 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-21, 20:56
Gamend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dizaynır Mizaynır

Gamend will become famous soon enoughGamend will become famous soon enough

imageshack.us'ta böyle yapmakta zaten.

Mesela kural dışı resim upload edildiğinde, eğer birisi şikayet ederse; yani linki bildirirse imageshack bu resmi silmiyor fakat önizlemeli resimlerde "banned" resmini çıkarıyor

#25 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-21, 21:05
Yns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Yns Yns isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
Yns is on a distinguished road

Güzel bir sistem olmuş rapidShare yerine bunu kullanacağım artık.Yalnız "upload progress bar "için ajax kullanmayı düşünmüyor musun elmasgunes ? PHP içinde .cgi hoşuma gitmiyor şahsen

Konu Yns tarafından (2005-12-21 Saat 21:07 ) değiştirilmiştir..

#26 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-21, 21:12
moderatör

elmasgunes will become famous soon enoughelmasgunes will become famous soon enough

Alıntı:
Yns´isimli üyeden Alıntı
Güzel bir sistem olmuş rapidShare yerine bunu kullanacağım artık.Yalnız "upload progress bar "için ajax kullanmayı düşünmüyor musun elmasgunes ? PHP içinde .cgi hoşuma gitmiyor şahsen
Yükleme Durumu'nu ajax ile tekrar hazırlıyoruz şu anda. Fakat bir güvenlik önlemi nedeniyle ajax'ın devreye girmesi gecikti. En kısa zamanda ajax ile yükleme göstergesi yayında olacak

Teşekkürler..

#27 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-21, 21:26
bedafocb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

bedafocb is an unknown quantity at this point

Tabiiki kendi projelerimizi desteklemek gerekiyor özellikle böyle büyük projeleri...
Hayırlı olsun... İnşallah sorunsuz devam eder...
Rapid OUT hemenpaylas IN...

#28 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-23, 00:28
Member

code_Select is an unknown quantity at this point

peki bu sistemin devamliligi nasil olacak ? ya reklamlardan istenilen performans elde edilemezse..

#29 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-23, 00:39
symbiantech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

symbiantech is an unknown quantity at this point

Alıntı:
code_Select´isimli üyeden Alıntı
peki bu sistemin devamliligi nasil olacak ? ya reklamlardan istenilen performans elde edilemezse..
Arkadas reklam gelirleri ile sadece bazı masrafları karşılıyor sanırım. Benim anladığım kadarıyla reklam gelirlerine bağlı bir proje değil bu. ayrıca elmasgunes hakkında hiç bir kötü yazıya raslamadım internette. Bu arkadas yapıyorsa vardır bir bildiği ve sürekli olacağına inanıyorum.

#30 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-23, 01:47
Member

hukuki is on a distinguished road

symbiantech'e katılıyorum, kıran kırana geçen hostbul forumları (eski) dahil elmasgunes'e ait menfi bir soz dahi gormus degilim. Hoş olsa ne farkeder "aynası iştir kişinin lafa bakılmaz".
Nasıl gerekiyorsa destekleyelim derim. Bizlerin bolca faydalanacağımız kesin. İnşallah umut ettiği sonuca ulaşır...
Ben de forumlarımızdan gerekli desteği vereceğim.
Saygılar.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil