![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
http://www.p2mturkey.com
P2MTurkey açıldı ama iyinet.com üye almadığı için kaydettirip duyuramadık.Bakalım aradığınız DivX Filmleri,En Güncel Mp3'leri ve tam sürüm oyunları burada bulabilecek misiniz?
|
|
|||
|
1)Sitede icerikten cok reklamlar var
![]() 2)Sitede sadece p2m mi var.Cunku isim sadece p2mye uyuyor.Bi ara bende p2m sitesi acmıstım.(p2m-tr.com ama kapandı sanırım veya sedoya yonlendirmistim )
|
1.Reklam sadece anasayfada yoğun.Forum içeriğinde bazı forumlar gibi mesajlar arasına bile reklam koyabilirdim ki ozaman reklam çok eleştrisi doğru olurdu.Koymadım...
2.Senin birzamanlar açıp da yönetemediğin siteden banane nickiyle sitesinin reklamını yapan insan... ![]() ![]() ![]() Keşke gerçekten dolaşıp da öyle yazsaydın fikirlerini.Sitenin içeriğini bana soruyor olmazdın ozaman... Konu pheas82 tarafından (2005-09-22 Saat 17:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: . |
|
|||
|
1)Anasayfada okadar reklam varki ziyareticinin hic hosuna gitmez.Oyuzden dolasmadım.Cunku cok karısık
2)Ben siteyi cok guzel yonetmistim.Belki bilirsin 1.gunde 1000 uyeye cıkmıstım.Zamanım olmadıgı icin ugrasmamıstım. Birde forumu ziyaretcilere acarsan gezebilirim aksi taktirde gezemem.Oyuzdende icerik icin sana sormazdım
|
Ya bıraksana başkasına yuttur bunu ya.1.günde 1000 ziyaretçi ha Ulusal bi kanala reklam versen yine ilk gün millet aklında tutamaz adresi bu kadar olmaz ya.Ya tamam neyse gezmeden yorum salladığını da kabul ettiğine göre bişey demiyorum.Sana kolay gelsin.
Konu pheas82 tarafından (2005-09-22 Saat 18:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: . |
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
Not:Ben burda karsılıklı satasma yapmıyorum sadece yorumda bulundum.Lütfen yanlıs anlasılmasın.
|
Alıntı:
|
|
|||
|
pheas82 cok haklısın yurdum insani
![]() Neyse bende devam ettirmeyeyim siteni gercekten cok begendim yabanci full mp3 olmasi super nihayet mp3 siteme yabanci mp3 eklicem zuhaha ![]() hayırlı olsun bol hitler sana
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|