Diğer forumdan alıntı:
Alıntı:
|
Guajira´isimli üyeden Alıntı
Ne scriptmiş arkadaş  Bunu ben hazırlattıydım Atiye ilk defa. Bedava100'ün basit hali olcak demiştim. Hazırladı sağolsun 2 sitemde kullandım tutmadı. Sonra başka arkadaşlar satın aldı. Ancak gözüme 2-3 yerde daha çarpmıştı daha öncede. Nerde görsem soruyordum Ati'ye sattın mı araklama mı diye. Bak bu siteyi gözden kaçırmışım  Utanmadan bi de hazır script diyor. Birileri hazırlamış ki hazır script olmuş. Dikkat et hazır, beleş değil. Script hazır ama parasını öde ve al kardeşim. Bugüne kadar hiç mi görmedin, duymadın. Bizim karşı komşuya sorsan bilir sriptin Ati'ye ait oluğunu. Yaptığın çok ayıp.
|
2 günde boş vakitlerde yazıldı ve başkaları tarafından satılıyor. (artık ben bile satmıyorum ele düştü diye) sen hiç script yazdınmı bilmiyorum. Ben dışarı script yazmam kendi kodlarımmış gibi yazamam çünkü işlevini yapsın yeterli mantığı.. kodlaması iyi değil diye alan herkeze diyorum caydırdığım adam bile çok var. ama istersen
kendin yazarak dağıtabilirsin.
en çok kızdığım yer zaten benim ismimin (açıklama satırı olarak yazılı) silinerek kendi isimlerinin yazılması.
bilmem anlarmısın. kaldıki
ilk hali dağılan açıkları var diyede diyorum ama kullananlar bunu düşünsün.