![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
henüz herşeyiyle tamamlanmamış olmakla birlikte, daha birçok şeyi ekleyecek olmama rağmen.. klasik ve kendi halinde bildiğiniz phpBB olmasına rağmen.. sanırım kodla hazırlanmış pek çok sayfadan daha fazla uğraştım.. tam bir dini başvuru kaynağı oldu ve daha ekleyeceğim bir sürü şey olacak.. bu siteyi pek çok yerden yakında duyacaksınız diye tahmin ediyorum.... önerilerinizi ve eleştirilerini bekliyorum.. www.islamforumu.com
|
|
||||
|
Alıntı:
bu iftiranıda açıktan ispatlada görelim o zaman.. ısrarla tartışmak istemiyorum ama içinde "din" geçen herşeye saldırma içgüdüsüyle donanmış senin gibi insanlara cevap vermek bana keyif verir.. ispatla bakalım iftiranı.. iftirayı atan sensin.. ispatlaması gerekende sensin.. hadi bekliyorum.. |
|
|||
|
|
|
||||
|
bahsettiğin siteler hristiyan misyonerler tarafından hazırlanmıştır..
Allah'ın 99 güzel ismi varken Allah'a tanrı(kök tengri) diyenleri dindarlarmış gibi tanıtman şahsının acziyeti. sen uydurulmuş şeyleri söyle o siteleri zaten biliyoruz.. islam düşmanlarını zaten biliyoruz.. kafirlerin arkasına saklanıp islama saldırmak zavallıların işidir.. |
|
||||
|
bahsettiğin site vargonen technologies diye bir firmaya aittir.. http://www.whois.sc/kurandakidin.net linkinden site sahibini çek edebilirsiniz..
vargonen technologies'in sahibide: Ali Erdem Vargonen - Vargonen Technologies Genel Müdür - Chairman, C.E.O & President işte bu adamdır.. soyadındanda anlaşılacağı bu adam bir gayrı müslimdir.. müslüman değildir.., işte senin kaynak olarak gösterdiğin site.. gösterdiğin kaynak, senin ne mal olduğunu apaçık şekilde gösteriyor zaten.. işte asıl senin gösterdiğin sitelerdeki şeyler uydurmadır.. ayetleri çarpıtmakta, "bilinçli tercüme hataları" yapılarak sanki islamda çelişkiler varmış gibi gösterilmektedir.. elbette kendi kutsal kitabını okumasını bile bilmeyen insanlarda bu tuzağa kolayca düşerler.. yapılan taktik çok sinsice bir taktiktir.. sanki "islam övülüyormuş" gibi bir görüntü verip islama saldırılmaktadır.. sana bir kaşık bal veriyorlar tadı güzel gibi görünüyor ama içinde zehir var.. sen yemek istiyosan bu zehirli balı.. buyur ye.. ama başkalarınıda kendin gibi iftiralarınla zehirleme.. alpay isimli kandırılmış insanın vardiği linklere girerseniz yapılan gizli islam düşmanlığını göreceksiniz.. ve taktik ise çok basit:"arapçadan türkçeye" çevirirken bilinçli tercüme hataları yapıp kelimeleri çarpıtmışlar.. bu örnekleri gösterip insanları zehirlemeye çalışan insanada yazıklar olsun Konu nomak78 tarafından (2005-09-18 Saat 06:20 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|