![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.TurkPano.com açıldı arkadaşlar. Bir bakmanızı bekliyorum. Türkiye'deki sayılı el yapımı forumlarından. Yakında umarım forum scriptimizim lite sürümünü açabilecez.
Yorumlarınızı bekliyorum... |
|
|||
|
tebrikler + bol hitler guzel aslında ufak degişiklerle dahada guzelleştirebilir bence
Forumlarda ki Altta GOOGLEDE ARA bolumu Kalkarsa eminim daha guzel gozukur sayfa cunku butunlugu renk uyumunu bozuyor Ve en altta bulunan ONLİNE LİSTESİ pop up seklinde olsa emin ol daha cekici olacaktir Sizin Yerinizde olsam tema falan ugrasirdim Ayrica merak ettim maxwebportal ın forumundan biraz ipucu mu aldınız ? Biraz BEnzerlik War sanki ama bunu inanin olesine soruyoum art niyetim yok Tekrar Hayırlı Olsn Bol Hitler
|
|
|||
|
çok güzel
içersinde az kiş olduğunda mı kodların güzel yazılmış olmasından mı bilmem çok hızlı. Ayrıca ufak tefek düzeltmeler yapılması gerek. Bence bunu biraz daha geliştirdikten sonra phpbb gibi rahatlıkla pazarlarsında. |
|
||||
|
Selam arkadaşlar lusura bakmayın mesaj atamadım internete giremedim birkaç gün.
Neyse ben cevapları veriyim hemen. Forumun hızlı olmasının nedeni kodlarının optimize edilmesinden kaynaklanıyor. Gerçekten bunu yapabilmek için ço uğraştım ama php konusunda baya bilgim var en basitinden if döngüsünde { } eklemek fazladan işlem yapılmasına neden olur. Yani herşeye dikkat ettim. Elimden geldiğince az veritabanı bağlantısı kullandım. Ayrıca forum yurtdışı host. Server kaliteli ama yurtdışı en kaliteil server bile olsa biliyorsunuz site yavaş oluyor. Buna rağmen gerçekten çok hızlı forumlarım. Yurtdışı host bulabilirsem uçacağından eminim ![]() Forumun biryere benzerliğine gelince html olarak örnek aldığım bir yer var ama o dediğiniz yer değil. php kodlaması tamamen bana ait. Template sistemini yapıyorum localhostumda. zaten ilk forumu yaparken ilerisini düşündüm ve site tpl dosyaları üzerinden okunuyor. http://www.turkpano.com/tpl/index.tpl mesela index sayfası buradan okutuluyor, html komut kapama tagı olan <!-- .... --> gibi tagler ile gerekli yerlere ayraç koyuyorum aynen phpbb gibi ve sonra buraları bir değişken içine kaydedip çoğaltıyor en sonunda ana sayfanın htmli olarak meydana getiyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|