![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
|
|
||||
|
bu işlerde resmi çizmek güzel ve zevklidir. ancak iş o tasalğı html'e aktarmaya gelince çizdiğiniz taslaktaki görünütünün aynısı sağlanmayabilir, bu da insanın sinirini bozar ve hatta saatlerce uğraştırır html'de de aynı etkiyi yakalamak için.
senin taslağına gelince şu an çok basit kalmış (ortada çok büyük bir resim olmasından ve hiç metin bulunmamasından da böyle bir his veriyor.) ikinci olarak ta arkaplan rengin çok karanlık, daha farklı bir renk seçebilirsin ama daha güzeli css ile gradient efekti yaratabilirsin (macromedia.com daki gibi) kolay gelsin
|
bu arada kadin ve erken kuaforu sanirim ama sadece kadin resimleri var...
son oalrak ta usste .net oalyini vurgula istersen sitede de sitenin tam adi gecmesi her zmn daha akilda kalici ve etklili olur daha sonra bazi kisiler .com adresine gitmesin |
|
|||
|
kadın kendi modelleri yapabileceğim bir şey yok, bana bu kadını koyacaksın dendi ben de koydum... yazıları direkt üzerine yerleştirmeyi düşünmüyorum tabi, opacity 'si düşük kutular yaparak onların üzerine yazmayı düşündüm aklımda güzel göründü bakalım uygulaması nasıl olacak.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|