![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
http://www.urungu.com adresinde sadece sedo ile ilgili yazdığım bir makaleyi barındırıyordum. Artık çeşitlendi sitenin dalları oluştu bugün itibariyle. iyinet forumdan, r10.net'ten edindiğim bilgilerle yeni başlayanlara rehber niteliğinde bir site oluşturdum. zamanla eksik kısımları tamamlamayı düşünüyorum, zaten hayatımda az site olduğu için ve sevdiğim konular olduğu için de ilgilenirim diye düşünüyorum. başka yerlerden aldığım kısımlara link verdim. vermediğim kısımlar için de küfür etmeden önce buraya eklermisin derseniz iyi olur. Eğer sizin de elinizde içerik varsa siteye seve seve ekleyebilirim.
http://www.urungu.com
|
olaya biraz daha yüzeysel anlamda yaklaşırsan daha etkili olucaktır bence... ve bi yerede insanların internetten site kurmadan asla para kazanamıcaklarınıda yazarsan en azından toplumumuzu bilinçlendirmiş olursun...
|
|
||||
|
yüzeysel yaklaştım aslında. direk para kazanma yollarını göstermeden önce domain name, web hosting nedir gibi konulara değindim. gerçi 2. cümlede dediğin şey eksik sanırım
![]()
|
ziyaretçi istiyorsanda mail ile kazanma bölümü açmalısın en azından siteye girip çıkan çok olur.. onlara hem ödiyen sadece bi kaç sponsor olduğunu vede bu işin çok zor olduğunu anlatırsın hemde içlerinde çok sabırlı insanlar varsa domain paralarını 3 4 ayda çıkarabilceklerini anlatırsın...
|
|
||||
|
ziyaretçi kaygım yok, amacım daha çok kişinin yazıları okuyup az da olsa ek gelir elde etmesi. mail ile kazanma konusunda en ufak bir fikrim olmadığı için kalkışmam zaten o işe. bunun türkçe içerikli internet oluşumuna en ufak katkısı yok zaten, boşa çekilen kürek benim gözümde. teşekkürler öneriler için, dediğin gibi bir yazıyı yarın vakit bulabilirsem ekleyeceğim.
|
bu sitedende bişeycik olmaz. öyle site yapıyorsanız allah aşkına adsense kullanmayın veya biraz daha köşelik yere koyun. girenler webmaster, sen onların güvenceni kazanmalısın ki birdaha girsin. yaw siz bırakn para kazanmaya makale yazmaya önce marketing örening, diğeri kendiliğinden gelir. nokta bitti.
|
|
||||
|
wasger, adsense'in yerleşimi google tarafından tavsiye edilen bir yerde. girenler webmaster değil zaten, webmaster olan adam domain name nedir ne değildir bilir. hedef kitlem bu işlerden anlamayan, pcnette nasıl para kazanırım bölümünü okuyanlar. adsense koyunca güven kazanılmıyorsa kapat bütün sitelerini o zaman. ya da showtvnet.com filan güven kaybediyor, mail atıp bir uyar. virgül. devamı gelir.
| Stil | |
|
|