![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba arkadaşlar, kendi sunucumda ve kendime ait 3 domain için tasarım ve geliştirmede çalışacak arkadaşlar arıyorum.
Düşündüğüm site içeriklerine gelince; 1-) www.sevgicek.com adresi için güzel bir nuke+phpbb portal yada mkportal+phpbb forum kurabilecek, geliştirebilecek, 2-) www.bilisimturkiye.com adresi için adına yakışır bir tasarım yada içerik, 3-) www.webdunyam.com adresi için hosting sitesi tasarımı ve hosting satışında çalışabilecek arkadaşlar arıyorum Gerçekten üzerine düşüp ciddi anlamda ilgilenirim diyen ve uzun zamandır bu işlerde olan arkadaşlar pm ile müracat etsin. Vaktim olsa ilgileneceğim ama forumdan bakamıyorum Lütfen linkler reklam olarak algılanmasın. |
|
|||
|
Yalnız sistemlerimde biraz fark var, alan ve trafik gibi bir sorunum yok. Sunucu kendime ait ve özellikleri gayet güzel... Web hostingmiş, resellermiş zamanında hepsinin tongasını yediğimiz için artık kendi sistemimi kendim yönetiyorum...
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|