![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
http://www.hitxchange.com
Özellikle kategoriler konusunda önerilerinizi bekliyorum. Acaba sadece English ve Non English olsa daha mı pratik olur. 1000 Kredi Bonus 4:3 Dönüşüm oranı Yorum, öneri, katılım?
|
açıkçası bu tip sistemler sadece sitelere hit attırıyor başka bir işe yaramıyor. gerçi benimde bir yapımım var böyle ama yararı pek fazla değil açıkçası...
|
|
||||
|
4:3 gayet iyi bir oran
Eğer gerçekten de adil bir şekilde bu oranı sunan başka yer biliyorsanız biz de üye olalım
Hayat hepimizin annesi Konu mavidusler tarafından (2005-07-09 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: sananee |
|
||||
|
selam,
oldukca güzel olmus ama ben üye olurken bir hata veriyor.. Warning: getimagesize(http://): failed to open stream: No such file or directory in /home/hitxchan/public_html/config/signup_check.php on line 9 hala düzeltmemissin
|
|
||||
|
Alıntı:
) Sen boş üye oluyorsun ondan oluyor o ) Sitenin sana mesajı açık işte : "boş adamları görünce dayanamıyorum" ![]() Alıntı:
|
Evet. Bu da gayet normal bir şey.
|
benim kredim bitti
daha hesabı acali 2 gun olmustu halbuki.ben kredi istiyorummmmmmmmmm ![]() site gayet guzel olmus eline saglik. super calisiyor ve baya ziyaretci geldi bu sistemden. yalniz site yeni oldugundan dolayı benim banner sadece falcı sitesinde, falcının banneri da benim sitemde cıkıodu ilerde duzelir heralde. bu arada her ay krediler yenileniyormu yoksa? (her ay basi 1000 kredi fln veriliomu tekrar)bu arada ayarlar menusunden mi ne kategori listesine girip baska bi kategorinin "join this category" butonuna tıkladıgımda hesabınızdan logout oldugunuz tekrar login olun lutfen dio anlamadim ben bunu ![]() cok guzel bi site oldugunu da tekrar belirtiyorum... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|