![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaslar artik ask/sevgi/sohbet sitesi derken ciddi bir is yapmaya karar verdim.
http://www.notebook-computer.org Eski çalistigim isyeri ile anlasma yaptim Internet uzerinden Notebook satisi yapacagim. Suan sitelerimden reklam verdim Yarindan itibaren gunluk 1000tekil+ olacak.Adsense de koydum simdlik.Eger forumdan birisi notebook almayi dusunuyorsa uygun fiyata sagliyabilirim.Sitedeki fiyatlar son kullanici fiyatlaridir. Mail araciligi ile yardimci olabilirim. Yerimiz : Perpa Ticaret Merkezi Okmeydani/istanbul Taksitli satislarimiz da vardir.Urunler kesinlikle +KDV ile satilmaktadir.Faturalidir. 2Yilda garantilidir.Sitede olmayan bir urun ariyorsani da sitedeki forumu doldurursaniz size gerekn bilgiyi sagliyabilirim. Siteyi ziyaret ederseniz ve nasil bir yol izlemem hakkinda goruslerinizi bildirirseniz sevinirim. Moderatör mesajı: Başlık ilgili yere taşındı. |
|
|||
|
dalginligima geldi buraya acmisim bir yaziyi okurken Çok özür herkesten Moderatör lütfen mumkunse konuyu "Yeni acilan websiteler " bolumune eklermisiniz ozur dilerim burda yazdigim icin
|
|
|||
|
paga rank e yanlışlıkla yazıldı.
Firma uzerinden kurmadim bu siteyi sadece bir firmadan bayi fiyatina aliyorum urunleri anlatabiliyormuyum Site 1ay daha cok test asamasinda olacak 1ay sonunda Çalistigim firma ustunde gosterecegim ve Tel. ile iletisim olabilecek.Simdilik sadece bakiyorum ne kadar mail gelecek Hit var Bu aksam da kayitlari bitirdim gercek musteri de gelecek.Potansiyel olursa kurumsal olarak yapacagim yoluma devam edecegim. Baktim olmuyor yabanci sitelerimle devam ederim bu da acik durur ama |
|
||||
|
Bayilik alıp notebook satmayı düşünmek güzel ama bu yapmak için sitenin çok iyi olması lazım ki notebook alacak olan kişiler zaten bilgisayarla haşır neşir kişilerdir. Alınma siten son derece basit kaçmış. Kesinlikle profesyonel durmuyor. Eğer niyetin notebook satmaksa bu siteyi kesinlikle değiştir derim.
| Stil | |
|
|