![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Hosting firmamızın ThePlanet.com'da yaşadığı ilginç bir olaydan ötürü üyelerimizin bir kısmı maalesef silinmiştir. Yaşanan problem örnek alınacak bir problem olması açısından ve üyelerimize duyurulması açısından buraya yazmayı uygun gördüm. Teşekkürler..
Yaşanan olay aynen şöyle: www.Alfaserver.net bayilerinden biri Cjb.net sitelerin sahte mail yolu ile kandırılması ve çalınması için hazırladığı script birçok siteyi elegeçirilmesini sağlıyor, tabi burda sorulacak en önemli soru o kadar gereksiz .cjb.net isim ne yapılacak olması bence ama yorum sizin, daha sonra Cjb.net ThePlanet.com (Hosting firmamızın çalıştığı ve dünyanın en ünlü dedicated/kiralık sunucu firmalarından birisi)'e başvurması sonucu direk dedicated'in FİŞİ ÇEKİLİYOR. Yogun uğraşlar sonucu ancak formatlanma sonunda yeniden açılacağını söyleniyor ve formatlanıyor. Belirli sürelerde yedeklenen dedicated yine ThePlanet.com firmasının süper zekalılığından kaynaklanan ve sadece okuma izni vermesiyle yedeklerin ilgili bilgisayara yedeklenememesinden dolayı alınan ilk yedek (Nisan ayının yedeği) yüklenmek zorunda kalınıyor ve ThePlanet.com konu ile ilgili olarak sadece "Özür dileriz" demekle yetiniyorlar. 300'den fazla domain bu konudan ötürü zarar görüyor. Ben ise içlerinden en şanslılarından birisi olduğumu düşünüyorum. En son yedeğimi 25.05.2005'de almış olmam bile 29 üyenin silinmemesini sağlamaya zorla yetti. Sonuç olarak 2 konu üzerinden düşünmenizi istiyor ve silinen üyelerimizden Özür Dilemeyi bir borç biliyoruz. Konu1: Cjb.net domainler elegeçirilse ne olur, geçirilmese ne olur? Konu2: ThePlanet.net gibi bir firma bu zararı sadece bir ÖZÜR ile geçiştirmesi sizde ne kadar mantıklı. NOT: Zarara karşılık olarak her site için 100$ gibi bir masraf istendiğinde ise işinize gelirse gibi bir de cevap ile yerimizde oturmaya devam etmekteyiz.. Saygılar... Konu ZeuQma tarafından (2005-06-20 Saat 19:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
saygılar. |
|
||||
|
of be ZeuQma çok kötü oLmuş canım sıkıLdı... siteyi daha doğrusu siteLerini kapaLı görünce bakım vardır şekLnde düşünmüştüm ama şimdi bu mesajını okuyunca harbi canım sıkıLdı, ne taLihsiz insanLarız böyle oLayLar bizim yakamızı ne zaman bırakacak
neydi şimdi ismini hatırLamıyom hani bir daha böyle bir oLay yaşamıştık 2 yıL önce bir Türk firmasında progen'miydi ? bütün yedekLerimiz uçmuştu onLar da özür diLemişti ...... Geçmiş oLsun dostum, bu arada konuyu dağıtmak istemem ama büroya uğruyormusun hiç ? özeL msg iLe cevapla istersen de konu dağıLmasın
|
|
||||
|
srkn size katılmamak elde degil, maalesef bazı arkadaşlar çok gereksiz işler yapıyorlar ve biz ülke olarak bunun faturasını ödüyoruz, olmaması dileğiyle..
Evet birbey progen'di ve cidden onda da canımız iyi sıkılmıştı. Arama.us'da daha yeni başta böyle bir problem yaşaması hiç de hoş olmadı ama ne yapalım sağlık olsun.. İnşallah zamanla kendi dedicated'imize ulaşacaz buna eminim.. NOT: Birbey büroyu kapatıyorum ay sonu ve bilgisayar ile adsl'i eve getiriyorum aksi halde nete giremiyorum, zaten side deki kuyumcuya online shop yapacam ondan dolayı evde olmam lazım. Bu arada otele güvenlik olarak girmiştim 25 gün tamamlandı bugün dahil ve 30'u tamamlayınca çıkacam ve pırlantacıya hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..
|
|
|||
|
Kardeş geçmiş olsun.
"eşekten düşenin halinden, eşekten düşen anlar" demiş atalarımız aynı sorun 2 sene önce vargonende bizde yaşamıştık.sadece özür dilediler.yılların emeği bir anda boşa gitti. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|