![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Kardeş renkler ve konu ikonları güzel de, sonuçta standart Vbulletin, fark yok yani. Zaten ne fark olacaktı ki? Forum siteleri üç aşşa beş yukarı birbirine benzer. Önemli olan içeriğinin iyi olması.
Alıntı:
|
|
|||
|
arkadasım ben sana dunyanın anlamının formulu var demedim o forumlarda designi benim hosuma gidiyordu paylaştım. senin yaptıgın işle adamlarınki arasında daglar kadar fark var design acısından. Paylaşımın iyi olabilir ona hiçbir lafım yok fakat herşeyiniz %100 mukemmel olucak diye birşey yok eger bizi dinlemeyecekseniz buradaki eleştirilere saygı gostermeyecekseniz admin reklam bolumu acsın oraya yazsın isteyenler.
|
|
|||
|
hoca ben eleştirilere zaten saygılıyım ama msl şurası düzeltilmeli falan gibi eleştiri olsa onu anlarım hatta çok mutlu olurum ama sanki basite alır gibi "ya bu neyaaa bildigimiz dandik vbulletin" derseniz bende alınırım biraz yoksa kimseye bişey demedim daha dimi
|
|
|||
|
bide sey dicem navbarın ustundeki ve altındaki resimler navbardan daha buyuk dolayısıyla tasma olmus onu duzeltirsen daha iyi olucak. vbulletinde tasarım konusunda oyle asmıs seyler yapmak istiyorsan aynı nuketaki gibi table baslarına ve sonlarına resim ekleyerek yapabilirsin. verdigim tasarımlarda bu sekilde yapılmıs. eger elinde extremepixels den falan skin varsa onlardan bakıp yapabilirsin eger cok iyi bir dizayn istiyorsan. dedigim gibi designin cok kotu demiyorum hatta normal vbulletin designini kullanmayıp kendin ugrastıgın için tebrikte ederim ama cok iyi bir design deil ne yazıkki.
|
|
||||
|
Alıntı:
sitemin tanıtımını ilk post olarak yapıstıracaktım, ne yazık ki uygun yer bulamadım... yurt dısı egitim hakkında bir sitemiz var nereye ekleyim ?
| Stil | |
|
|