Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-05-14, 23:33
ozcesa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
ozcesa is on a distinguished road
Standart Yeni bir download sitesi, yorumlarınızı bekliyoruz

Yeniyiz fakat hızla ilerliyoruz. Editör ve kayıtlı program sayımız hızla artıyor. Sizlerden iyi yada kötü eleştiri bekliyoruz ki daha kaliteli bir site olma yolunda ilerleyelim. Şimdiye kadar aldığımız yorumlar genelde ikiye bölündü. Kodlama için bir şey söyleyen yok fakat bir kısım webmaster tasarımı beyenirken, bir kısımda beğenmiyor. Bizde tasarımı değiştirip değiştirmemekte ikileme düştük.

Bu foruma katılan arkadaşlarında düşünceleri bizim için önemli. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Sitemizin adresi :
www.indirSek.Com

Şimdiden herkese teşekkür ederiz...

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-05-15, 01:23
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
cakircamehmet is an unknown quantity at this point

Download sektörü kızışıyor

Bakıyorumda hiçte yabana atılır siteler değil, yeni bir çok download sitesi var...
((itiraf etmek gerekirse sanırım herkes için inndir.com 'un hiti cezbediyo en azından kendim için konuşayım))

indirsek.com güzel olmuş elinize sağlık, isim olayında baya yaratıcı olduk
site tasarımı kötü değil ama yukardaki Ana sayfa - Açılış sayfası yapınız...vs.vs. çok büyük olmuş, birde genel olarak hazır template gibi duruyo..

--- indirsek.com 'dan www.hepindir.com için yorum bekliyom

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-05-15, 01:50
ozcesa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
ozcesa is on a distinguished road

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Yukarıdaki linklerin büyük oluşunu ilk defa sen söylemiyorsun, daha öncede bu tarz eleştiriler aldım, değişmesi gerekiyor. Fakat bazı iconlar hariç, tasarım template değil.

İtiraf etmek gerekirse hepindir.com'un tasarımı indirsek.com'a nazaran daha hoş görünüyor. Yanlız www.aspindir.com 'u anımsatıyor sanki. Birde anasayfadaki son eklenen 5 sayfada çok yer kaplamış gibi. Fakat genel olarak gerçekten güzel bir site yapmışsın, tebrik ediyorum.

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-05-15, 01:58
ejder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 4
ejder will become famous soon enough

roketdownload.com 'a link verip pm atarsanız bende en kısa zamanda linkinizi ekleyebilirim.

Seçenekler
Stil