Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-05-14, 20:08
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
DeHSeTX is an unknown quantity at this point
Standart Sevay.com

Merhaba; Arkadaşlar bu aralar sürekli olarak takıldığım bir siteyi sizinle paylaşmak istedim. İnternet den Radyo Yayını sağlıyan Radyo Sevay çok kaliteli bir ekipden oluşuyor. Benim arkadaşlarım burda dj lik yapıyor. Msn adreslerinden veya site üzerinden istek şarkıda yapabiliyorsunuz. Genellikle Türkçe Pop ve Yabancı Pop ağırlıklı çalıyorlar. Radyo yayınını site üzerinden veya winamp üzerinden dinliyebilirsiniz. Bu yazımı reklam olarak algılamayın lütfen sadece sizlerle paylamak istedim. Teşekkürler;

www.sevay.com

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-05-14, 20:33
~Aykut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
~Aykut is an unknown quantity at this point

:d ............

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-05-14, 21:53
BIRBEY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
BIRBEY is an unknown quantity at this point

Radyo Sevay Etkinlikler!!!
Radyo Sevay içerisinde uzun ve kısa süreli yarışmalar yapmaktadır.Etkinlikler bölümünde yapılacak çalışmalar ve yarışmalar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca kimlerin hangi hediyeleri kazandığını buradan takip edebilirsiniz.

--------------------------------------------------------------------------------

Yapılacak Etkinlikler ve Yarışmalar Hakkında Bilgi
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent vestibulum molestie lacus. Aenean nonummy hendrerit mauris. Phasellus porta. Fusce suscipit varius mi. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla dui. Fusce feugiat malesuada odio.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent vestibulum molestie lacus. Aenean nonummy hendrerit mauris. Phasellus porta. Fusce suscipit varius mi. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla dui. Fusce feugiat malesuada odio.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent vestibulum molestie lacus. Aenean nonummy hendrerit mauris. Phasellus porta. Fusce suscipit varius mi. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla dui. Fusce feugiat malesuada odio

Çağrı Yıldırım: Kablosuz Mouse

Hasan Arslan: 170 Şarkılık Karışık Mp3 Cdsi

Filiz Akarsu: 170 Şarkılık Karışık Mp3 Cdsi

--------------------------

Yav şu etkinLikLerden bişey anLamadım anLayabiLen var mı birisi tercüme ediversin Lütfen

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-05-14, 22:11
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
StormyCC is an unknown quantity at this point

güzel bir sistem ben zaten sürekli dinliyorum..

Seçenekler
Stil