![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba,
Yeni forumumuz açılmıştır. Forum Iyinet'den sebepli, sebepsiz banlananlar tarafından açılmıştır. Belki bu konu da silinecek ama tanıtım hakkımızın oldugunu düşünerek yazıyorum. Amacımız Tartışmasız, tek taraflı olmayan, çifte standart bulunmayan bir forum yaratmaktır. Çıkmış oldugumuz bu yolda bizleri desteklemenizi bekliyoruz. Şimdiden üye olan, olmayan herkese teşekkürler. Lütfen iyinet forumları hakkında yorum yapmayın. Bizide kışkırtacak mesajlar yazmayın. Biliyoruzki birileri çıkıp, "Anaaa çete elemanları forum kurmuş" türünden yazılar yazacaktır. Mod arkadaşlardanda ricamız kışkırtıcı yazılar yazılırsa yazıları silmeleridir. Biz peşin peşin söyledik kışkırtıcı yazılar yazmayınız diye. Eleştirmek hakkınız tabiiki ama kışkırtmak değil. Site adresi : www.Maxiwebmaster.com Not : Soracak olanlara şimdiden cevap verelim. vBulletin ve Skin lisanslıdır. Saygılarımızla.. |
|
||||
|
Alıntı:
(Eski konulara girmeyin yeniden) Dün beni sırf bu yüzden uyardığınızı hatırlatırım. Konu guajira tarafından (2005-05-13 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Ben burda "sedo dan atildim" diye bir mesaj yazmadim farkindaysaniz. Kisilestirme de yok mesajimda, genele konustum. Negatif bir hava yaratmadim. |
|
||||
|
Alıntı:
Ayrıca tanıtım yazımızdaki "iyinetten sebepli ve sebepsiz yere banlananlar" ifadesine karşılık olarak "herkesin forumu olsa da hanyayı konyayı görse" türündeki o cümleyi kurma ihtiyacı duyduğuna da adım gibi eminim. Yine sinirim bozuldu. Daha fazla yazmıyorum. Üye olmak isteyenleri bekleriz. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|