![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Buda Scripti yazana ve Yazdirana itafen ...
Insanin biraz yuzu kizarir veya tasarimi degisdirtir. Ama kac gundurlu bunun konusu varken aksine birde tasarima hala ek yapiliyor ... Yaw anlamiyorum bu mantigi ... Gercekten anlamiyorum ... Yerin dibine gireceginiz yerde birde cikip durustluk edip erdemli bir davranis icinde bulunurken pismis kelle misali gulup karsinizdakilerle dalga geciyorsunuz ... Unutmayin sizi siz yapan burdaki ve burdaki insanlara benzer insanlar ... unutmayin ki sizi siz yapan insanliginiz ... unutmayin ki sizi siz yapan SEREFINIZ !!!
|
su telif hakkı olayına cok guldum. copyright alınmaz zaten mevcuttur herhangi bir basvuruya gerek yoktur. Eger bir emek calınmıssa copyrighta bakılmaz turkiyede yasa oldugunu sanmıyorum ama yurtdısında mahkemeye versen bi ton tazminat alırsın örn: ingiltere
|
|
|||
|
Ah ah simdi yurt disinda olacaktim ki ... veya boyle bir kanun tr de olacakti ki ... TR 'nin en buyuk bankalarindan bir tanesinin alisveris sitesine tazminat davasi acardim. Gerci o 1999 veya 2000 de kaldi ama
iste ... insan bir ah cekiyor ...
|
www.fikrabul.com buda benim sitem benziyor değilmi.
|
|
||||
|
2001 de açtım siteyi
ama hitleri için pek ilgilenemiyorum ama arada bir zevkine tasarımını filan değiştiriyorum. Yeni özellikler katıyorum.Bu arada www.bekarlar.com a girsene. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|