Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Yeni Site Tanıtımları

Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 10:39
netistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %100/6
netistanbul is on a distinguished road
Talking sitemden herkese gecekondu ve hacı murat

ben ole mercedes veremiom ama bogaz manzaralı istanbulun istadigin yerinde gece kondu..tabi murat 131 de sizin isinizi gorur hadi bakalım piyasayı kızıstırayım..
sevgili arkadasım millet ekmek derdinde sen bırak mercedes vermeyi eger bisey cereceksen sitene beim linkimi koy mercedes ten daha kıymetlii..
darılmaca yok..dimi

bedava gecekondu ve murat 131 için...

www.netistanbul.com

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 12:57
Junior Member

iTrader: %0/0
bandelass is an unknown quantity at this point

arkadaşım şirketimiz gercekten mercedes veriyor şu nada 1700mercedes vermiş durumda lütfen siteyi dikkatli oku ondan sonra bir eleştiri yap!!!

ya arkadaşlar bakın ben baştan sorulara ve eleştirilere acık oldugumu söylemiştim ama benim anlamadıgım nokta neden okumadan eleştiriyorsunuz bu kadar zormu bir iki sayfa şeyi okumak bu kadar gölgesinden korkan insanlarla nereye varırız? bakın arkadaşlar mercedes evet veriyoruz şirket belli bir başarı yakalayan insanlara sıfır mercedes hediye ediyor ve iki yılda bir sıfırıyla degiştiriyor şu anda avrupada şirketimizin hediye ettigi 1700 mercedes var bakın lütfen bu kadar boş gırgırlar yapmayın lütfen okuyun va bana mantıklı gerekceler sunun bakın şurası yanlış burası nasıl olur gibi ama hiç bir şeyi bilmeden nasıl olur ya bunlarda adam kandırıyorlar ne kadar kolay peki bu kolaycılıgın kime ne yararı var size ve bana ne kazandırıyoru hiç lütfen adam gibi okuyup ona göre bana eleştiri getirin bande cevaplayım... ayrıca titan benzetmesi yapan arkadaşa sesleniyorum titan bir calışmadan üye bularak para kazanama sistemi idi ne olur böyle bilmeden yargılamayın gercekten yakışmıyor bu sistem dünyada 25 ülkede faliye gösteren 10 milyar dolar sermayeli bir dogrudan satış sirketi ve milyonlarca insan buradan ekmem yiyor.ilhan doganı tanıyanınız varmı bu şirkette on yıl önce calışmaya başlamış ve şu anda her ay 4 milyon euro kazanan bir türk bir cok türk ve alman gazatelerine cıkmış bir iş adamı ayrıca bu sistemin boş oldugunu düşünen arkadaşlara önerim bu haftaki eko haber dergisini alın burada networkun ne oldugunu türkiyede 500 000 bin insana işkapısı oldugunu ögrenin ondan sonra bana titan benzetmesi yapın yoksa inanın ben bunları umursamam ben yaptıgım işi biliyorum ve calışmaya devam edecem sadece bu eleştiriler sizin seviyenizi ortaya koyar ..........
ayrıca benim webmasterlıgıma gelince ben hiç bir zaman bukonuda iddalı olmadım o site bir iki saatte hazırlanmış daha tamamlanmamış bir sitedir ayrıca şirketin degil benim sahsi sitemdir. şirketim sitesinin linki vardır orayı inceleyin hepinize saygılar iyi günler...

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 14:24
guajira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

guajira is an unknown quantity at this point

Bu dediklerinin tek bi kelimesi doğruysa biz boşa kürek sallıyoz demektir.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 14:42
Junior Member

sad_ is an unknown quantity at this point

ilk önce bi host alın yahu..

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 14:43
Parae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Parae is an unknown quantity at this point

dedikleri belki doğru olabilir çünkü bu şirketler çok büyük ....

ama kimsenin o mercedesi alacak kadar satış yapacagını sanmıyorum ..

çenesi baya iyi çalışan , kokana kız arkadaşlarınız varsa onlara sattırabilirsiniz :P

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 15:09
netistanbul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

iTrader: %100/6
netistanbul is on a distinguished road

bizim mahalledeki market bile hediye verirken 40 yere reklam veriyo..1700 mercedes veren firma gelip sana link veriyo sen de bize tavsiye ediyosun oldu arkadasım yanı aç olsam yerdim ..
teklifim hala gecerli herkese gecekondu bogaz manzaralı..yok yani verdigimiz gecekondu sahipleri ortada..inanın bana yaa!!! rekabet için hacı murat hediye ediyoruz..1968 model mercedes görünümlü.. bence mercedesi sen al bana 68 model hacı murat yeter..

www.netistanbul.com

Konu netistanbul tarafından (2005-04-19 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir..

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 18:31
Junior Member

bandelass is an unknown quantity at this point

ya arkadaşlar inanmayan varsa lütfen bir araştırsın araştırın ondan sonra konuşun boş sallamsı ne kadar kolay www.isrehber.info işne gelen inceler ben kimseyi kandırmaya calışmıyorum para kazanmakisteyen inceler araştırır istemeyen devam eder bu konuyu daha fazal uzatmıyor burada kesiyorum bir daha cevapyazmayacam saygılar

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 18:50
MoD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MoD MoD isimli üye çevrimiçidir (Online)
Nevbet

Blog Entries: 9
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
MoD has a spectacular aura aboutMoD has a spectacular aura about

Alıntı:
bandelass´isimli üyeden Alıntı
ya arkadaşlar inanmayan varsa lütfen bir araştırsın araştırın ondan sonra konuşun boş sallamsı ne kadar kolay www.isrehber.info işne gelen inceler ben kimseyi kandırmaya calışmıyorum para kazanmakisteyen inceler araştırır istemeyen devam eder bu konuyu daha fazal uzatmıyor burada kesiyorum bir daha cevapyazmayacam saygılar
Sen kazandigin mercedesle cekilmis fotografini foruma koyana kadar konusmak zorunda kalacaksin. 1700 mercedes'ten bahsediyoruz. Ben Kuzuluk kaplicalarini tavsiye ederim dostlarima. Neden? Tavsiye etmek icin bir memnuniyet gerekir. Kazanc islerinde ise kazanmis olman gerekir. Mercedesin yoksa bile kazancini goster arkadaslara. Zira 1700 mercedes ortada gezerken $10 bile sana dusmediyse inandiricilik kalmaz. Sitedeki okumak vakti kaybi. Daha guzel edebiyatla ben sabaha Affiliate sistemimi kurarim.

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 18:54
Member

turkcerap is an unknown quantity at this point

oraya 69 euro yatıracak kadar keriz biri varmı bu sitede?

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2005-04-19, 19:01
guajira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

guajira is an unknown quantity at this point

"ayda onlarca bin dolar demek istiyorum" sitesinden alıntı elemanın. Cümlede bi bozukluk mu var?

Seçenekler
Stil