![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Hangi forum basligina yazacagimi secmek zor oldu. Zira varolmasi gereken sekilde olmasada su anda acik olan bir site.
Site: www.vaadaa.com Haziran basi vaadaa.com son haliyle acilacaktir.( Kendi icimizde bir ekip olma asamasindayiz. ) Fikrini esirgemeyecek arkadaslara sormak istiyorum, Zira paylasilacak fikirler en azindan bizim icin cok degerli. Vaadaa.com sizin olsa ne tur bir konsept ile ziyaretci karsisina cikardiniz? Fikirlerini paylasacak arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum
|
Estafurullah. Bilakis tesekkur ederim.
Domain konusunda bu tur elestirileri dostlarimdanda aldim. Ama destek verenlerde oldu. Fakat vaadaa.com 'u kayit ettigim andan itibaren yuzumde hep tebessum var. Bakin sizde deneyebilirsiniz.. Monitore bakarak "vaadaaaa" dermisiniz? Domain icin icerik konusunda eksiklik olmasin istiyorum. Acaba her alanda siteleri olan ve bu foruma katilimda bulunan arkadaslarin onerileri yada gorusleri ne olurdu bunu bilmek daha amaca uygun olurdu. Elestirin icin tesekkurler Can
|
Vaadaa (vadaaaa) nın çağrıştırdıkları
Yapı krediyi es geçecem. - Oyuncaklarla ilgili bir şey olabilir. Oyuncak dünyası gibi. Ya e-commerce sitesi veya çocuk sitesi içerikli oyuncax gibi sponsorların kullanıldığı. ... - Gerçekten de pozitif bir etkisi var bence. Komik sitelerden biri gibi bişey olabilir. ... - Oyun sitesi? Multiplayer oynayan jolelerden mi ne, insanın aklına gelmiyor değil. ... İyi projeler başarılı olurlar, domainleri ne olursa olsun (yahoo google). ... Yazılanlar içinde 'Kadinsi bir site.. Kadinin sesi' ni tutamadım. Bence olamaz. ... Başarılar |
|
||||
|
e yapıkredi reklamında vadaaa diye bağıran o mor tipler şeker ve gülümser suratlı oldukları için insanda pozitif bişey oluyo vadaa diyince ya da görünce bu da doğal yani.. ama insanlar çabuk tüketiyo o yüzden yapı kredi olayı için üzülmeye gerek yok bence. içerik komik dinamik eğlenceli olmal orası kesin.
| Stil | |
|
|