![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
KARDEŞ BENİM BEKLENTİM TÜM DOSTLARIMIN SİTEMDE DUYURLMASI TÜM KARDEŞLİĞİN DÜNYAYI SARMASI TORPİL YERİNE DÜRÜSTLÜK KAZANMASI ANLIYORMUSUN BENİ DÜNYAYI EGEMEN ALTINA ALMASI GEREKEN GÜCÜN SEVGİ KARDEŞLİK OLDUĞUNA İNANIYOR VE BUNUN İÇİN KİMSEYİ KIRMADAN HERKESİN SESİNİN DUYURMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYORUM
HEPİNİZİ SEVİYORUM www.beyazzenci.tk |
|
||||
|
KARDEŞLER TOPLİSTİN KÖPRÜSÜ
http://k.domaindlx.com/zencitoplist/default.asp BURADAN DA ULAŞABİLİRSİNİZ SADECE DOSTLUĞUN KAZANMASI İÇİN BİZE DESTEK VERİN |
|
||||
|
AYRICA MSN DEN DE BANA ULAŞABİLİRSİNİZ
webzenci@hotmail.com |
|
||||
|
SEVGİLİ KARDEŞLERİM TEKRAR ADRESİ VERİYORUM
""""""TOPLİST ADRESİMİZ BUDUR """""""""" http://k.domaindlx.com/zencitoplist/default.asp """""" GEÇİCİ ADRESİMİZ """"""""" www.beyazzenci.tk BU HAFTA İÇİNDE HARİKA BİR SİTE HAZIRLIYORUM ADRESİ www.????.com olacak BİZE DESTEK ÇIKANLAR ÖMÜR BOYU DOSTUMUZ |
|
||||
|
arkadaşlar üstüne fazla gidiyorsunuz galiba onun yerine konuyu daha ayrıntılı anlatarak bilgi vermeniz daha mantıklı diye düşünüyorum...
beyazzenci ; pr yükselecek diyorsun. pr nin ne olduğunu biraz araştır nasıl yükselir ne işe yarar ne dir ne değildir öğren. ayrıca domain+host al insaları sitene üye yapabilecek şeyleri araştır bu forumdaki her şeyi oku takıldığın yer olursa sor. yaratıcı zekanı kullan...
| Stil | |
|
|