![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
|
|
||||
|
Bu kısımları çevirmeyi unutmuşsun:
PageRank™ und Google™ sind geschützte Marken der Google Inc., Mountain View CA, USA. Das PageRank Verfahren unterliegt dem US Patent 6,285,999. | © 2005 Ay-Computer interactive http://www.ranking-charts.de/'den yararlanıldığı çok belli oluyor. Ama biraz daha özelleştirmelisin.
|
dostum sen kimsin tanimiyorum ben ama site-ekle.net i aldim cünkü .com doluydu yani
benim orasi ile bi alakam yok . Herhalde senbaskasi ile karistiyorsun ![]() Walla bu scriptin php versiynu asp versiyonu bulmak zor özellikle asp yi tamamen kendim yazdim . |
|
|||
|
tebrikler otoariyorum bende nezaman türkiyede bunu birisi yapacak diyordum.
sitemi hemen ekledim insallah senin pr in artar ve bizde daha fazla faydalaniriz. Ayrica Pagerank olayini otomatik olarak aldirma olayini nasil yaptin cok merak ettim ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|