![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba arkadashLar...
www.100.gen.TR Sitemizi iLk oLarak topList amacLı açmıştık fakat TopList konusunda oLuşan birtakım oLumsuzLukLardan sonra birkaç gün içerisinde TopListi iptaL edip başka arayışLara yöneLdik ve en sonunda dizin oLarak devam etmeye karar verdik ve bu şekiLde de devam edeceğiz... isteyen arkadaşLar siteLerini iLgiLi kategoriLere ekLeyebiLirLer, site ekLemeLer Editör onayLıdır en geç 2 gün içerisinde kontroL ediLip onayLanır veya red ediLir... Sitesini ekLeyen arkadaşLarın kendi siteLerine 100.Gen.TR Logosu veya Linki koyması zorunLu değiLdir kendi istekLerine bagLıdır... 100.Gen.TR Linki veya Logosunu kendi siteLerinde yayınLayan arkadaşLarın siteLeri "Editör Seçimi" böLümüne dahiL ediLir... Bu konuda iLerLeyen zamanLarda geLiştirmeLer düşünüyoruz... Eksik gördüğünüz ve ekLenmesini istediğiniz kategoriLeri de biLdirirseniz seviniriz.. iyi ve kötü yorumLarınız için şimdiden teşekkürLer.. Konu BIRBEY tarafından (2005-04-10 Saat 01:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: BasLik DuzeLtmesi |
|
|||
|
ben de ekledim
|
|
|||
|
teşekkür ederim
|
![]() |
| Seçenekler | |