![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba arkadaşlar;
Ne zamandır aklımda olan bir projeyi sonunda hayata geçirdim ve ilk blog dağıtım sitemi açtım. www.bloglari.net Sistemimizin popüler sistemlerden farkı sadece bir blog vermekle kalmıyoruz, size ait ücretsiz bir wordpress tabanlı site veriyoruz. Kendinize ait bu alanda istediğiniz herşeyi konu alabilir ve içinizden geldiği şekilde yazıya dökebilirsiniz. Sistemimizde; -Adsense reklamı ekleme -Yönetim panelinden istatistik takibi -FeedBurner için yönlendirme -Video sitelerinden kolayca video ekleme özellikleri başlangıç olarak kurulmuştur. Ayrıca başlangıç olarak 60 küsür tema ile hizmet vermekteyiz. Temalarımızın sayıları her gün daha da artacaktır belirteyim. Bunların dışında olumlu ya da olumsuz eleştirilerinize açığım, en kısa zamanda www.bloglari.net için özel tema yazdırılacaktır. Bu işi gerçekten iyi yapacağını inandığım birini bulduğumda... Evet benden bu kadar, sıra sizde ! Unutmayın bir mail adresi ile birden fazla site açabilirsiniz.Alanadınızı başkaları almadan acele edin... Direk kayıt sayfası içi tıklayın... www.bloglari.net/wp-signup.php |
|
||||
|
evet wordpress mu oluyor
![]() bu arada güzel domain umarım başarılı olursun ve umarım saçma sapan kişiler seni bu işten bezdirmezler.
|
Tam olarak gereksinimleriniz nelerdir?
Resim oylama derken benim aklıma şu geldi, yazılan her konuyu oylamaya yarayan (hani bu yıldızlı oylama olayı) bir modül eklemeyi düşündüm. Böylece her konuda bir resim yayınlayarak o resmin oylanmasını bu modül ile sağlamış olabilirsiniz. Eğer böyle olmaz diyorsanız çözümlerinizi bekliyorum. Hedef her zaman birlikte gelişmek, her türlü öneriye açığım
|
![]() |
| Tags |
| açmak, bedava, blog, site, wordpress |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|