SekerKiz.Com hoşuma giden bir domain kizli filan domainleri topladım işte sedoya uyduk
Paylasalim.Com sana özelde şimdi mesaj atacagım cunku deli etmeye başardın beni
Konu su domainleri açtım içindeki içerikler linkler yabuka.net e gidiyor yani mesela aşk sevgi yazıyorsa
www.yabuka.net/asksevgi.htm bu benim sorunum dimi kare resmi benim diyor Ben o resmi nerden aldıgımı zaten bulsam pat diye soylicem ciks hatirlamiyorum zaten resmin sahibi de olmaz sanat eserimi bu
İkincisi paylasalim.com a sitelerimi uye ettim amacım suydu guzel bir program hazırlamış dedim ben yollarım ona user o da bana guzel olur mail de attım kendisine uye oldugumu link ekledigimi sadece bu kadarmı diye yazdım cvp gelmedi
Flood filan yapmadım 800user de yollamadım yanlışın var siteler 1 gun once açıldı ve ben o paylasalim.com linkine tıkladım siteden orradaki linklere tıkladım bir sürü bakalım hangi siteler var benim site cıkacakmı bu flood değildir hile hiç değildir aksine ben tum sitelere girdigim icin hepsine user yollamış oluyorsun lütfen hakkımda birşeyler yazarken düşünerek yazin ben niye sitende hile yapayım neden flood mudur nedir onu yapim sitenin kurallarinda da sitelerimin kabul gormemesi icin bir madde yok
mesajın aynısını paylasalim.com a yolliyorum özeline