![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Turk Kızları , erkekleri kim iyi kim kötü oylasana.com gerçek insanlar gerçek değerler..
www.oylasana.com |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
http://hosbos.sempatix.com buradaki scriptten bende bunu bir yerden bulmustum ama hatirlamiyorum bu arada iyi hatirladim girip resimleri onayliyayim
|
|
||||
|
Merhaba! Ben Diedra türk mü bu şimdi.
scriptin yarısı ingilizce hala. ayrıca izinsiz aldıysan resimleri direk sorumluluk altındasın söyliyeyim.
|
Alıntı:
bazı resimleri internetten bulup türk kadını olarak gagalaman gerçekten matrak. bari 10 dakika daha harcasaydın gerçek türk kadınların resmini bulsaydın.. ama 5 resim tutmadı daha fazla eklemen gerekir. (ön yargılarım bir onay daha almıştır. bu cümle ne anlamamı geliyor? Son mesajlarımı inceleyin öğrenin )
|
|
|||
|
Merhabalar ... resimleri başka yerden alıp ekleme gibi bir olay yok tabiki.
üye olan insanlar kendileri ekliyor.. Ben eklemiş olsam kendim eklerim kendim gezerim gibi bir durum ortaya çıkar buda işe yaramaz.. Merhaba ben diedra yazısı merhaba ben den sonra mysql den direk kullanıcı adını çekip yazıyor orada...Diedra türk tanıyorum hatta öyle diyeyim sana.. script de ingizilice yerler vardır mutlaka gozumuzden kaçan , zaten kendimize gore sistemde bir kaç ekleme ve duzenleme yaptık biz yazdık diye iddaa etmiyoruz ![]() iyi çalışmalar herkese Konu phuture tarafından (2005-03-16 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Yılmaz, Cem (2004) : Gora; "ayda sevişenler". |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|