![]() |
|
|||||||
| Yeni Site Tanıtımları Yeni güncellenen web sitelerinin adresleri ve tanıtımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
mrb arkadaşlar hızla büyme yolunda devam eden toplistim açıldı.Ücretsiz olarak üye site alımına devam ediyor.Sitesi olan ve eklemek istiyenler ekleyebilirler.İlginize teşekkürler...
Arkadaşlar yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. www.weblistesi.com İbrahim SOYLU Konu zis tarafından (2005-03-23 Saat 08:20 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
slm togan1903 arkadaşım.Çok özür dileyerek söylemek istiyorum.siteye prensip icabı erotik,vs. içerikli sitelere yer vermiyorum.ama istersen www.kolaymp3.com siteni ekleyebilirsin.
iyi günler dilerim. İbrahim SOYLU
|
Merhbalar,
Siteniz çok güzel olmuş. Renkler düzen filan süper. Bir sorum olacaktı. Kullandığınız toplist scripti hazır bir script mi acaba? Çok hoşuma gitti. Ben de ünivrsite öğrencilerinin sitelerini kaydedecekelri bir toplist yapmaya çalışıyorum. Scripti satın aldıysanız nerden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba? Ya da paylaşma imkanınız varsa paylaşabilir misiniz acaba? Eğer satıyorsanız da fiyat alabilir miyim? Başarılar bu arada.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|