![]() |
|
|||||||
| Yeni Kullanılmış Ürünler Yeni ve Kullanılmış Ürünlerin Satışı |
![]() |
|
|
LinkBack (3) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
"İnternet Reklamcılığı ve Google Adsense" 1.Baskı : 100 Adet Dağıtım Tarihi : 5 Mart 2008 Fiyat : 15 YTL Ödeme Şekli : Havale/Eft - İşbank Baskı Özellikleri : 21x15cm - yatay - Lazer Baskı Spiral İçerik : Buradan Dağıtım/Kargo : Yurtiçi Kargo ile eve teslim. Ödeme alıcıya aittir. Çoklu gönderim pazarlığı yapılacaktır. Karton zarf içerisinde geleceğinden ücret minimal düzeyden hesaplanacaktır. HTML-Kodu:
Ödeme gönderilen hesabın adı : Ödeme tutarı : Kitabı alacak kişinin ; Adı-Soyadı : Cep telefonu : Kitabın gönderileceği açık adres (Kargo) : Güzel düşünceleriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım. Bu çalışmanın tüm meslektaşlarıma hayırlı ve faydalı olması dileklerimle... B.Uygar Mitat
Priapos Kimdir? Konu Priapos tarafından (2008-02-20 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Paypalla Ödeme Yapamıyor muyuz?
|
malesef , havale-eft alıyorum.
|
Param Olsa..
|
şuan evde değilim. eve gidince gösterebilirim.
|
Ön sipariş veren arkadaşlarımızdan durumu müsait olanlar ödemeleri geçerse çok memnun olurum.
Baskı İmla denetimi Sayfa tasarımı çalışma notlarının temize geçilmesi kargo gibi konularda ücretli olarak başka arkadaşlarla anlaştım. bu nedenle ödeme yapmam gerekiyor.. Anlayışınız için teşekkür ederim.
|
Kitap Çıktı. Hayırlı uğurlu olsun.
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/yeni-kullanilmis-urunler/84259-internet-reklamciligi-ve-google-adsense-kitap-satislarimiz-basladi.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| İnternet Reklamcılığı ve Google Adsense İpuçları Kitabı ÇIKTI..! | Arıtürk | This thread | Pingback | 2008-03-06 19:07 | |
| web-tasarim.com Word Pr » Blog Archive » “Ãnternet Reklamcýlýðý ve Google Adsense” Kitap Satýþlarýmýz Baþladý! | This thread | Pingback | 2008-02-20 19:16 | |
| Web Trace Hosting » Blog Archive » “İnternet Reklamcılığı ve Google Adsense” Kitap Satışlarımız BaÅŸladı! | This thread | Pingback | 2008-02-20 18:12 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|