![]() |
|
|||||||
| Sıfır ve İkinci El Ürünler Sıfır ve ikinci el ürünlerin alım-satımı |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
@masterTR
satmıyorum dedim mi? açıklama falan da yapmak zorunda değilim. hakkımda ne düşündüğünüz beni ilgilendirmiyor. ama hakkımda atıp tutamazsınız böyle bir hakkınız yok! başka diyecek lafım da yok. uzatmayın daha fazla. foruma o zaman zarfında hep girdim... bir şeyi takip edemediğinde buradan belli. cevap yazmadım. nedeni de artık soğudum bu forumdan sizin gibiler yüzünden. sadece ismail ağabeye cevap verdim ve arkadaşıma yapılan başka bir saygısızlığa.... admin ortalıklarda yok. bu konuya el atmasını istiyorum.
|
biz burada senin davrani$larini tarti$iyoruz.. tutarsiz konu$malarini degerlendiriyoruz.. sana kar$i ne bi kotu soz nede bi kotu davrani$ var, biz sadece yazdiklarinin arkasinda olmani ve bize bunu ispatlamani istiyoruz.. eger bunlari yapamiyorsan kusura bakma ama zokkie nin dedigi duruma du$uyorsun. banlanman veya banlanmaman bize veya foruma bi$ey kaybettirmez ama kacmak yerine hatani kabul etmeni beklerdim en azindan bilmiyordum ozur dilerim demeni beklerdim.. saygilar
|
|
||||
|
fatihk ve mk++ arkadaşların taleplerine karşılık veremediğim için özür diliyorum sadece.
onlar gerçek birer alıcıydılar. forumdaki mesajlarını daha şu anda okudum. önceden okuyamamamın nedeni de tatilde olmam ve o mesajlara cvp vermememin nedeni de buydu. (öm lerine cevap atmıştım) beni "dolandırıcı" olarak yargılayanlara da diyecek lafım yok zaten. keşke önceden düşünüp arkadaşın adresine bir adet yollasaydımda orijinaliyle karşılaştırsaydı ama gerçekten aklıma böyle bir şey gelmedi. dediğim özelliklerin arkasındaydım ve almak isteyen olsaydı ve aleti beğenmeseydi parasını geri ödeyerek cihazı geri alabilirdim. ben bu kadar adi bir insan değilim. zaten bilen biliyor. ![]() @master bu mesajın daha seviyeli geldiği için cevap veriyorum... haklısın ama hala kendimi suçlu görmüyorum. suçlu olduğumu kabul etsem merak etme ilk yapacağım şey özür dilemekti. hala çakma olduklarına inanmıyorum ipodların. gerçeğiyle birebir aynıdır kılavuzları var ve de dediğim özellikleri de mevcut.
|
ya bende merak ettim şimdi bu cihazları
![]() ipodların 1 ve 2 gb larında video ve radyo yok.fakat ugug var olduğunu ve kesinlikle gerçek ipod olduğunu iddaa ediyor. ugug resimleri buraya atmıyorsan bile bana PM ile atarmısın ben gerekli açıklamayı yaparım ![]() ben hala sözümdeyim ipodlar gerçekse ve video&radyo varsa alacağım.Bunlar yoksada alacağım (satmıyormuşsun gerçi...) fakat cihazı görmem gerekli. ; )
|
Alıntı:
| Stil | |
|
|