Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Webmaster Genel Konular > Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu

Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-20, 03:08
seslidostlukcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 1
eTicaret: %100/1
seslidostlukcom is an unknown quantity at this point
Standart Flash site

Selam ustadlar flash-website-builder-trial bu ismi taşıyan bir flash site tasarım programı buldum gayette basit ancak örnegin frontpage ile yapılan bir dosyanın anadizine İndex.htm olarak atılacagını biliyorum fakat bir flash site dosyası nasıl hangi adla atılıyor birde kaydettigim zaman kendi oluşturdugu adla attım anadizine ama 403 hata sayafını gösteriyor Acaba okuma yazmamı vermem gerkiyor ???

Bu sorumla birlikte Kardeş sen onla ugraşma al sana basit ve kolay bir flash site tasarım programı bu program la siteni yap Şöyle şöyle ftp ye at diyen olursa oda çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-20, 13:04
BordoMavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

BordoMavi is on a distinguished road

html bi sayfanın içerisine önce alttaki kodları gireceksin <body></body> taglarının arasında olacak

Kod:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="550" height="400" id="Untitled-1" align="middle">
<param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
<param name="movie" value="dosyan.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" />
<embed src="dosyan.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="550" height="400" name="Untitled-1" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />
</object>
"dosyan.swf" nin yerine elindeki flash dosyasının adı neyse onu yazıyorsun.
width="550" height="400" diye yazılmış olan yerleride swf dosyasının boyutlarına göre ayarla html dosyasını kaydet swf ile aynı dizine at sayfayı açtığında çalışır.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-21, 01:45
seslidostlukcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

seslidostlukcom is an unknown quantity at this point

dosyan.swf olayını anladım dosyanın boyurları olayını çözemedim usta Örnegin ben şuan bir flas site yaptım masaüstüne kaydettigimde dosya adı şu şekilde çıkıyor intro15.fls dosyan.swf ile benim kendi adımı degiştiricem yukarıda verdigin kodları 2 body kodunun arasına ekliycem sonra bu boyur olayı nedir dosyanın boyurlarını nerden çözücez ?

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-21, 01:52
Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/5
power is on a distinguished road

width="550" height="400" yazan yerler boyutları

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2008-05-21, 05:48
BordoMavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

BordoMavi is on a distinguished road

flashda dosyayı açtığında properties kısmında dosyanın özellikleri yazar yani çalışan flash dosyanın en ve boy uzunluğu width ile height bunları temsil eder. dosyanın sahip olduğu width ve height ölçüleri ne ise burayada onları girmelisiniz.

Seçenekler
Stil