![]() |
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
html bi sayfanın içerisine önce alttaki kodları gireceksin <body></body> taglarının arasında olacak
Kod:
<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=8,0,0,0" width="550" height="400" id="Untitled-1" align="middle"> <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" /> <param name="movie" value="dosyan.swf" /><param name="quality" value="high" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /> <embed src="dosyan.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="550" height="400" name="Untitled-1" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </object> width="550" height="400" diye yazılmış olan yerleride swf dosyasının boyutlarına göre ayarla html dosyasını kaydet swf ile aynı dizine at sayfayı açtığında çalışır.
|
dosyan.swf olayını anladım dosyanın boyurları olayını çözemedim usta Örnegin ben şuan bir flas site yaptım masaüstüne kaydettigimde dosya adı şu şekilde çıkıyor intro15.fls dosyan.swf ile benim kendi adımı degiştiricem yukarıda verdigin kodları 2 body kodunun arasına ekliycem sonra bu boyur olayı nedir dosyanın boyurlarını nerden çözücez ?
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|