Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular > Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu
Kayıt ol Blogs Yardım Üye Listesi Ajanda iTrader Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu

Cevapla Add This!

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-03, 00:30
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
iTrader: %0/0
Voyvoda is an unknown quantity at this point
Exclamation Flash Tutorials

Merhaba,
Aranıza yeni katıldım gerçekten kaliteli ve bir o kadarda eğitici bir forum, emeği geçen herkezi kutluyor ve soruma geçmek istiyorum.
Sorunum flash ile ilgili ileri seviyede tutorial bulamamam hangi siteye baktıysam ya textlerle ilgili basit effect yada benzer derecelerden oluşan örnekler vermesi, benim aradığım ise daha profesyonel atraksiyonlar.Monstertemplates.com a baktığımda süper işler görüyorum ama bir allahın kuluda bak bu siteyi şöyle yaptım diye anlatmamış yada bana denk gelmedi.Kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum ve bu yöndem gelişmeme inanılmaz yardımcı oluyor, tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2008-04-03, 00:51
cakirx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ılı ııl ıııı llııllıııııı

Blog Entries: 3
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %100/2
cakirx will become famous soon enough

Monstertemplates.com daki tasarımlar sadece flash kullanılarak yapılmıyor Flashın iki yönü var birisi sanırım senin şuana kadar öğrendiğin görsel olan yönü diğeri ise öğrenmesi zor olan Action Script yönü. Templatemonster daki gibi bir tasarım yapmak için 3D max benzeri 3 boyutlu grafik programını iyi derecede bilmek gerekli ayrı yeten photoshop ve illustrator gibi programlarıda öğrenmelisin en önemli kısmıda action script bilgin bunların hepsini birleştirdiğinde ortaya çıkan iş orda gördüklerinden daha iyi olucaktır. Bu benim tesbitim tabiki çok daha farklı yönlere eğilim gösterilebilir.

Ücretsiz template >>

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil