![]() |
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
iyide nefusa nın verdiği cevabı doğrulamadımki o onun doğrusudur. bir başlık açmışsın eleştirilere açık olacaksın darılmaca gücenmece yok yazı yazmak için başlık açmışsın. ben bu yazıda neden bilgi göremiyorum? rutin şeyleri yazmışsın bunlarlamı webmaster olacak adam.. özgün içerik dediğin kendi fikirlerini yaşadıklarını dile getirmek açıklayıcı bilgi vermektir. her işi başarmak için bu yazdıklarına ihtiyaç var zaten. ince detaylar yazacaksın, bu yazdıkların hiç bir anlam ifade etmemektedir. forumu kirleten bu durumda birebir sen oluyorsun arkadaşım daha sakin yaklaşman lazım yorumlara. tamam belki bir kaç şey karalamışsın saygı duyuyoruz zaten ama bunlar webmaster olma bilgisi değil...
|
Benim anlatmak istediğim her "webmaster"ın işi biliyor olması değil. Yani forum yöneten kişiyede "webmaster" deniliyor, "özgün içerik" yazan kişiye de. Çünkü websitesi var. O işte iyi olduğu için webmaster denmiyor. Çevremizde de öyle değil mi? Kodlama bilmediği halde forum açıp çok güzel işler yapan var. Webmaster, şahısların web site yapma işinde uzman olduğunu gösteren bir kalıp değildir. Webmaster, web site işleten kişiye denir.
|
|
||||
|
Bakın başka bir forumdan bir arkadaşın değerlendirmesini yazıyorum :
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
Alıntı:
Nefusa ben hala buradaki yazılan bilgilerin webmaster olma bilgisi olmadığını düşünüyorum. son verdiğin örneklere katılıyorum. benim tek anlatmak istediğim burada yazılan yazının alakası olmadığıdır. bu başlığa yazdığım son yanıttır. kolay gelsin.
|
adam birşey yazmış sizinle paylaşmış bu mudur saygı.
dediklerini başka yerlere çekmişsiniz, laf sokmaya çalışmalar vs. elinize ne geçti adamın emeğini gölgede bırakınca?
| Stil | |
|
|