![]() |
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
http://www.uzmantv.com/amator-site-s...er-onerirsiniz
İzlenmesini tavsiye ederim. Ayrıca nasıl para kanabileneceğine dair uzmanlardan çeşitli bilgiler verilmiş. Uzmantv şu anda çok popüler mi bilmiyorum ama yakında çok popüler olacağı kesin. Konusunda uzman kişilerin güzel ve yön verici açıklamaları harika olmuş. Keşke link vermek yerine videoyu izlenebilir şekilde yayınlayabilseydik. Edit:Alexa 22.294 |
|
||||
|
En büyük futbol sitesi neymiş merak ettim doğrusu
|
|
||||
|
Google Adsense para kazandırıyor mu?
http://www.uzmantv.com/google-adsens...azandiriyor-mu Bu videoda benim ilgimi çok çekti... özellikle sonlara doğru verdiği rakamlar bence pek gerçeği yansıtmıyor...
|
Valla her söyledigini bende söyleyebilirim
|
sadece büyük sitelerin para kazanacağını söylüyor, yeni başlayanların şevkini kırmak için boş konuşmuş biraz, aptişko bilmiyormu kendisinin siteside küçüktü bir zamanlar,
gittigidiyor hatırlıyorum, 2001den, ana sayfada sadece 6 ürün gösteriyordu, onlarda koda hoparlör satan bir kişiye aitti, şimdi dünya devi ile ortak ![]() |
|
||||
|
Konu hakkında röportaj için yanlış kişiyi seçmişler, mackolik.com sahibinin internetten para kazanma konusunda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu düşünmüyorum.
|
|
||||
|
Alıntı:
Alıntı:
|
evet senle aynı fikirdeyim ben yazmak istememiştim ama madem yazdın biz %4 le %8 arası bir tıklama alabilitoruz ama belki adam her gelenin reklama gitmesini istemiyor olabilir
|
alexa cogul ne kadar coksa oan agöre sıralıyor alexa ben pek güvenmiyorum ( konu dışı oldu ama )
uzmantv baya dolaştım baya faydalı videoalrı gördüm hoş bir site
| Stil | |
|
|