![]() |
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Arkadaşlar blogcu.com adresinden bi tane blogum var ve bu blogumun sitemap ini hazırladım sitemap.xml şeklinde.Fakat google ekleyemedim.Blogcu.com dan google ye sitemap eklemesini bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevnirim.Şimdiden teşekkürler...
|
|
|||
|
www.google.com/webmasters adresine, önce siteni kayıt et , sonra onaylat , en sonrasıda sitemap i ekle
![]() |
|
||||
|
kaydımı fılan herseyı tamamladım sıtemap ımde hazır ama google ye sıtemap eklerken url ıstıyor fakat blogcuya ftp ıle atamadıgımdan dolayı url veremıyorum elımdekı dosyayı nasıl eklıyecegım bılmıyorum
![]() |
|
|||
|
blogcu da nasıl olduğunu bilmiyorum ama wordpress te ftp ile ana dizinde otomatik sitemap oluşturan eklentiler var
başka yöntemleri olmalı blogcu için de |
|
||||
|
bak ben anlattım okursan sevinirim işine tam yarayacak şey bu
kendim yaptım çalmadım ![]() http://teknohaberci.blogcu.com/5602331/ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|