![]() |
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Siteme 4 Saat önce ekledigim Konuyu Google da Nasıl İndexlettiririm ?
Backlink'im Cok olmasimi gerekiyor Edit: Ekledigim konu google da hic bir sitede bulunmamaktadir. Konu XizoR tarafından (2007-11-16 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Backlink + Sitemap vs vs ..Ama ben sana şunu söyleyebilirim..
Hani bu ara yabancı içerikli bloklara comment atmak moda ya , orda site adresini değil sitemap'in adresini ver.. Hepsine değil tabi 3-5 tanesine vermen fazlasıyla yetecektir sana ![]() şimdi 4 saat bekliyosan bu işlemden sonra bu süre 8-10 kat azalacaktır , emin ol
|
Simdi heycanlandim =) bende bloglara site adresini veriyordum bidahakine sitemap'in adresini veririm Saolasin bu arada backlinkim 180 felan birde site yeni acildi
|
|
||||
|
Alıntı:
Dediğim gibi her blogada o şekilde yapma , ters etki falan olmasın..3-5 tane yeterli..İlerde baktın indexlenme süresi sana yine uzun geldi , 3-5 comment daha atarsın o şekilde..
|
Kisaca spam yap diyorsun yani. Bari yeni baslayanlar yerinde hemen millete spam yapmayi ögretmeyin.
|
Alıntı:
Bugünlerde comment atmak moda olduğu için o örneği verdim , arkadaş kendi sitelerindende linki o şekilde verirse sitesine aynı etkiyi görür ![]()
Geldik yolun sonuna.. Konu yakoSin tarafından (2007-11-17 Saat 01:22 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|