![]() |
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
İlk olarak üyelik alıyoruz signup kısmından.
Üyelik tamamlandıktan sonra girişimizi yapıp,hemen sağ üstten Upload yazısına tıklıyoruz.. Bilgisayarımızda yüklü olan bir video'yu da yükleyebiliriz,video indirme sitelerine girip komik,müzik vs videolarını da indirip youtube'a yükleyebiliriz. Video eklerken resimdeki kısıma göre bilgileri girip devam edeceğiz.. ![]() Sonrasında bilgisayardan video'yu seçip gönder diyeceğiz. Video boyutuna göre 1-10 dk içinde aktif olup gösterime başlar. Video aktif olduktan sonra ; My Account > My Videos > Video İsmi > Edit Video İnfo Kısmına gelip ' Description ' yerine sitemizi yazıyoruz Örnek Resim ; ![]() Bu şekilde hem biz kazanıyoruz (hit + backlink) hem youtube Video'nun aramalarda üste çıkması için (yani popüler olup daha çok izlenmesi için) tittle (başlık) bilgileri çok önemli. Video'yu günde 10.000 kişi izlese en az +200 kişi sitenize girer. Geçenlerde ajdar videosu 20 milyona yakın izlenme alınca,video'yu ekleyen adam bu alana reklam alınır yazmıştı başlığa Günlük 2k hit alanlar biliyorum bu yöntemle,belki biliyorsunuzdur ama bu anlatım işinizi görecektir. Videolar tutarsa,yani izlendikçe pr değeri artıyor. bu şekilde pr 1-2-3-4 hatta pr 5 backlinkler almak mümkün. ek olarak - yar arkadaşlar,makalem neredeyse tamamen grafiklerle anlatılmıştı,nedir ya bu en fazla 3 resim sınırı - ? puff.. |
| Aşağıdaki kullanıcılar bu mesajı onaylayıp teşekkür ettiler: | ||
kumandan (2008-06-18) | ||
|
|||
|
arkadaşlar şimdi buldum,bu yazımı 2 hafta önce paylaşmışım iyinet'de,konu acil silinirse sevinirim,diğer başlığa eklemeler yapayım.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|