![]() |
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar bir web sayfası tasarlamak istiyorum.Nerden başlayacağımı tam bilmiyorum yeniyim. html kodlarını biraz biliyorum yardımcı olurmusunuz
|
|
||||
|
eğer yeniysen hazır template editlemek ile işe başlayabilirsin, bkz. templateworld.com burdan yararlanabilirsin. herhangi bir html temp'i en basitinden frontpage ile editlersin, grafikler içinde photoshop kullan.
|
|
||||
|
hoşuna giden sitleri incelmekle başlayabilirsin html öğrenmende şart değil (sonra tabiki yardımı oluyo
) dreamweaver ı yükle istediğin siteyi kaydet bilgisayarına bak bakalım nasıl yapmışlar editle onlar öyle öyle bişeyler çıkar ortaya![]()
|
Alıntı:
![]() |
|
|||
|
bir yol belirle :) grafik ağırlıklı siteler tasarlamak istiyosan grafik programlarında geliştirmeye bak. yok sade,temiz kodlu site tasarlamak istiyorum dersen basit tek kolon,çift kolon, 3 kolonlu vs.şablonlar tasarlayarak başlayabilirsin sonra da çeşitli csslerde zenginleştirebilirsin. çok yoğun olmasa da bunlardan sonra basit grafikleri yapabilirsin. ki çoğu kişi varolan,başka yerden bulduğu grafikleri kullanıyor
|
Tavsiyem html'yi al ele giriş işe...Sabret ve sürekli dene..Sonra php ya da asp'yi incelemeyi başla yavaş..Hangisini begenirsen o alana odaklan..Eger sectigin alanda kendini geliştirirsen hem istedigin gibi bi site yapabilirsin hemde para kazanırsan...
Ama bu yol cok zorlu bi yol ona göre ![]()
| Stil | |
|
|