Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Kaynak Eğitim Tanıtım Hizmet > Webmaster Genel Konular > Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu

Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-31, 20:18
Member

Teşekkür: 0
Tecrübe Puanı: 1
iTrader: %100/4
PixeLics is an unknown quantity at this point
Standart Adsense'den para kazanın

Adsense'den para kazanmak herkesin hayali, peki bunun için neler yapılabilir?

Eğer gerçekten para kazanmak istiyorsanız en çok kazandıran kelimeler üzerine siteler kurmanız gerekli.

Pahalı Kelimeler: Adsense'de reklamlara yapılan her tıklama aynı geliri sağlamıyor. Bu farkı oluşturan reklam verenlerdir. Reklamverenler tıklama başına ödemeyi kabul ettikleri en yüksek rakama göre ödeme yaparlar. Bu yüzden bazı anahtar kelimelere ödenen ücret düşük, bazılarına ise yüksektir.

İnternette bu konuda pek çok kaynak bulabilirsiniz. Google'da "top paying keywords" şekinde yapacağınız bir aramayla çok kazandıran anahtar kelimelere ulaşabilirsiniz.

Not: Hazırladığınız siteler özgün içerikli olmalıdır.

Kaynak: SEOLogs

#2 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-31, 21:31
mathiaxbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üseniyorum öyleyse yarın

Teşekkür: 40
Tecrübe Puanı: 6
iTrader: %100/2
mathiaxbars has a spectacular aura aboutmathiaxbars has a spectacular aura about

peki ben bişey sorablirmiyim mesela en çok verenlerden ele alalım mesela forex bu kelimede tıklama başı 100 dolarlara çıkabiliyor (mesela) peki siz o paralara çıkabileceğinize inanıyomusunuz veya başka türlüde sorayım o siteye hit gönderebileceğinize inanıyomusunuz...

Site yaparken kelime ağırlıklı asla çalışmayım tamam sektör seçerken dikkat edin ama sitenize hit getirebilecek ve özgün içerik ekliyebileceğiniz bi kelime seçin

#3 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-31, 21:33
CMYLMZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
We never give up!

Teşekkür: 17
Tecrübe Puanı: 3
iTrader: %0/0
CMYLMZ will become famous soon enoughCMYLMZ will become famous soon enough

mathiaxbars kesinlikle katılıyorum.
mümkünse özgün içerik sağlayıp gelen kullanıcıların bir kez daha gelmesini sağlamaya bakın işte o zaman para size doğru geliyor olacaktır.

#4 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-10-31, 21:34
TrDownload - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Webmaster :)

Teşekkür: 22
iTrader: %100/15
TrDownload has a spectacular aura aboutTrDownload has a spectacular aura about

+ olarak forumda arama yaptığımız zaman 10 larca boyle makale var konunun kilitlenmesini talep ediyorum gereksiz bir konu

#5 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-01, 08:21
Member

Her makale farklıdır, anlamak isteyen hepsinden farklı bişey anlar. Hit sağlamak sizin elinizde olan bişey. İsterse 10 tekilin olsun gelen kişi reklamlara tıklıyorsa sorun yok demektir. Önemli olan özgün içerikle kazanılabilecek para. Burda bunu anlatmaya çalıştım

#6 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-01, 08:28
selim61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
belki bir gün

Blog Entries: 5
Teşekkür: 2
iTrader: %90/17
selim61 has a spectacular aura aboutselim61 has a spectacular aura aboutselim61 has a spectacular aura about

Alıntı:
PixeLics´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Her makale farklıdır, anlamak isteyen hepsinden farklı bişey anlar. Hit sağlamak sizin elinizde olan bişey. İsterse 10 tekilin olsun gelen kişi reklamlara tıklıyorsa sorun yok demektir. Önemli olan özgün içerikle kazanılabilecek para. Burda bunu anlatmaya çalıştım
Hit göndermek diye birşey yok, açarsın popup salarsın hiti siteye 1 haftaya kalmaz banlanırsın.Kazandıran kelimede yapay hitin sefası fazla sürmez.O kelimelerde üst sıralara çıkabilmek ve doğal hit kazanmak için baya bi kasmak gerek.Bunu o kadar doğal yazmışsınki daha önce denemediğin her halinden belli.

Konu selim61 tarafından (2007-11-01 Saat 08:32 ) değiştirilmiştir..

#7 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-01, 08:40
WebmasterEvi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

iTrader: %100/13
WebmasterEvi is on a distinguished road

Bence Bu Kelimeler İçin Öncelikli Arkadaşların Dedigibi Gibi Kasman Hitlerin Düzenli Hale Gelmesini Saglaman Lazım Durduk Yere Sana 2 Tıkta 100 dolar vermez veya 5 dolar vermez önce üzerinde çalışmak direk google reklamı koymamak lazım...

#8 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-01, 10:06
Member

Arkadaşım yabancı RSS içerikten oluşan sağlık sitem var, günlük tekil hiti 10'u geçmez, arama sonuçlarında ilk sayfalarda çıkmaz ama tık başı en az 0.5$ alıyorum.

Bunun ilk sayfayla alakası yok. Eğer çok yüksek meblağlar kazanmak istiyorsanız tabii ki sıralamalarda belli bir yere gelmeniz lazım. Ayrıca ben yapay hitten bahsettiğimi hatırlamıyorum..

#9 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-01, 15:21
TuGRuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 2
iTrader: %100/12
TuGRuL is on a distinguished road

tıklama başı 100 usd veren ve arama eğilimi az olan bir keyword ile ilgili site yapmaktansa tıklama başı standart 0,05 verebilecek ve arama eğilimi çok olan bir keyword ile ilgili site yapmak tercihimdir.

Bana göre tıklama başı yüksek ücret veren keywordlere kasmak onunla ilgili web siteleri yapmak(ince iplik üstünde yürümek) ban sebebi olabilir.

#10 (permalink)   iTrader 
Alt 2007-11-01, 16:24
beceriksiz_acemi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Emeklilik Zamanı

Teşekkür: 2
Tecrübe Puanı: 4
iTrader: %100/2
beceriksiz_acemi has a spectacular aura aboutbeceriksiz_acemi has a spectacular aura about

Alıntı:
TuGRuL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tıklama başı 100 usd veren ve arama eğilimi az olan bir keyword ile ilgili site yapmaktansa tıklama başı standart 0,05 verebilecek ve arama eğilimi çok olan bir keyword ile ilgili site yapmak tercihimdir.

Bana göre tıklama başı yüksek ücret veren keywordlere kasmak onunla ilgili web siteleri yapmak(ince iplik üstünde yürümek) ban sebebi olabilir.
Size maalesef katılamıyorum.Matematik orantısı kursak bile teoreminiz çok yanlış geliyor.Google durduk yere banagöre kimseyi banlamaz.Kural ihlali yapdığım ama fark edemediğim bir sitem için bugün uyarı geldi.Direkt o siteyi yasaklamışlar, bana bilgi veriyorlar.Adamlara kazandırdığım para aylık sanırım en az aylık XXXX ' lü rakamlardır.Demekki onlarda artık önemsiyorlar.Bence kategori seçerken cpm olayınıda göz önüne almak lazım.Yoksa binlerce hitli siteden 3-5 dolarlar kazanmak sadece insanı hile yapmaya sürüklüyor

Hotel - Adventure

Seçenekler
Stil