![]() |
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Adsense'den para kazanmak herkesin hayali, peki bunun için neler yapılabilir?
Eğer gerçekten para kazanmak istiyorsanız en çok kazandıran kelimeler üzerine siteler kurmanız gerekli. Pahalı Kelimeler: Adsense'de reklamlara yapılan her tıklama aynı geliri sağlamıyor. Bu farkı oluşturan reklam verenlerdir. Reklamverenler tıklama başına ödemeyi kabul ettikleri en yüksek rakama göre ödeme yaparlar. Bu yüzden bazı anahtar kelimelere ödenen ücret düşük, bazılarına ise yüksektir. İnternette bu konuda pek çok kaynak bulabilirsiniz. Google'da "top paying keywords" şekinde yapacağınız bir aramayla çok kazandıran anahtar kelimelere ulaşabilirsiniz. Not: Hazırladığınız siteler özgün içerikli olmalıdır. Kaynak: SEOLogs |
|
||||
|
peki ben bişey sorablirmiyim mesela en çok verenlerden ele alalım mesela forex bu kelimede tıklama başı 100 dolarlara çıkabiliyor (mesela) peki siz o paralara çıkabileceğinize inanıyomusunuz veya başka türlüde sorayım o siteye hit gönderebileceğinize inanıyomusunuz...
Site yaparken kelime ağırlıklı asla çalışmayım tamam sektör seçerken dikkat edin ama sitenize hit getirebilecek ve özgün içerik ekliyebileceğiniz bi kelime seçin
|
mathiaxbars kesinlikle katılıyorum.
mümkünse özgün içerik sağlayıp gelen kullanıcıların bir kez daha gelmesini sağlamaya bakın işte o zaman para size doğru geliyor olacaktır.
|
Her makale farklıdır, anlamak isteyen hepsinden farklı bişey anlar. Hit sağlamak sizin elinizde olan bişey. İsterse 10 tekilin olsun gelen kişi reklamlara tıklıyorsa sorun yok demektir. Önemli olan özgün içerikle kazanılabilecek para. Burda bunu anlatmaya çalıştım
|
|
||||
|
Bence Bu Kelimeler İçin Öncelikli Arkadaşların Dedigibi Gibi Kasman Hitlerin Düzenli Hale Gelmesini Saglaman Lazım Durduk Yere Sana 2 Tıkta 100 dolar vermez veya 5 dolar vermez önce üzerinde çalışmak direk google reklamı koymamak lazım...
|
Arkadaşım yabancı RSS içerikten oluşan sağlık sitem var, günlük tekil hiti 10'u geçmez, arama sonuçlarında ilk sayfalarda çıkmaz ama tık başı en az 0.5$ alıyorum.
Bunun ilk sayfayla alakası yok. Eğer çok yüksek meblağlar kazanmak istiyorsanız tabii ki sıralamalarda belli bir yere gelmeniz lazım. Ayrıca ben yapay hitten bahsettiğimi hatırlamıyorum.. |
|
||||
|
tıklama başı 100 usd veren ve arama eğilimi az olan bir keyword ile ilgili site yapmaktansa tıklama başı standart 0,05 verebilecek ve arama eğilimi çok olan bir keyword ile ilgili site yapmak tercihimdir.
Bana göre tıklama başı yüksek ücret veren keywordlere kasmak onunla ilgili web siteleri yapmak(ince iplik üstünde yürümek) ban sebebi olabilir.
|
Alıntı:
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|