![]() |
|
|||||||
| Yeni Başlayanlar Webmaster Okulu Webmaster dünyasına yeni girenler Webmaster Okulu |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Alıntı:
Sizcede öyle değil mi ?
|
bence değil.Mesajımdada bunu belirtmek istemiştim.Google ilk çıktığında çok zor banlıyordu.Ben müzik sitesinden yüklü çek almıştım ve para gelmişti.Ama inanın yasak olduğunu banlandıktan 1 gün sonra öğrendim.Ayrıca hilede vardı.Yani hata yapdığım için banlandım.Hata yapmasam asla banlanmam düşüncem.Sonuçta google bizler üzerinden para kazanıyor.O çok yüksek rakamlar veren konular zaten kitlesi az konulardır.Sitenize günde 100 kişi anca girer, dünyaları kazandırır.Google de bunun farkındadır.CPM oranlarını görür.Durduk yere neden banlasınki ? Sizin elemanınız çok çalışıyor yararlı diye işten çıkartırmısınız ?
|
|
||||
|
Alıntı:
sanırım sen bu paranoyadan kurtulmuşsun tebrikler...
|
sorması ayıp 10 tekil hitle ne kadar click alıyorsun çok merak ettim.1'i geçmez sanırım,tek aldığın ücret 0,5 mi?
|
|
||||
|
Arkadaşlar foruma ilk üye olduğum zamanlarda @beceriksiz_acemi hocamızın (Hoca diyorum çünkü gerçekten bilgili bir abimiz) forumda yazdığı makalelerden bir çok şey öğrendim. Bende hile yapmadım desem yalan olur adsense üzerine siteler açtım. Aylık XXXX kazançlar elde ettim ama 1,5 yıl sonunda elimde hiç bir şey kalmadı. Yaklaşık 4-5 aydırlıda ödeme almadım adsense den. Sebep yep yapay hit kalıcı ve sürekli hitin olmaması.
Yeni başlayan arkadaşlar tavsiyem kesinlikle para kazanmak için acele etmesinler. Günlük 1 $ bile kazansalar kaliteli içerik ile gelen ziyaretçiyi bir daha siteye sokmaya çalışsınlar. Zaten sitenizde özgün bir konu ve özgün bir içerik mevcutsa gelen kişi bir daha gelir. Şimdi ben bile geçen günlerime acıyorum. Adsenseyle ilk uğraşmaya başladığım günlerde sağlam bir wordpress yada joomla yada PHPbb (en basit ve kullanışlı Scriptler) site kursaydım ve içeriğini yavaş yavaş oluştursaydım bu günlerimde çok daha güzel para kazanabileceğimden eminim. Eğer yanlış bir şey yazdıysam lütfen düzeltin. Herkese iyi çalışmalar |
|
|||
|
Sorması neden ayıp olsun
![]() Her tıka aynı ücreti vermiyor. Haklısın belki 1-2 tık anca oluyor ama 3-4 $ kazandırdığıda oluyor ![]() |
|
||||
|
Duruma Birde Şu Pencereden Bakalım ;
1 - Tıklama başı 1$ - 100$ ödeyen bir kelimeye yogunlaşıp, o kelime üzerine web sitesi yaptıgımızda çekebileceğimiz hit sayısı kesinlikle sınırlıdır. 2 - Tıklama başı 0,05$-0,10$ ödeyen ve arama eğilimi yüksek olan bir keyworde yogunlaşıp onun üzerine özgün içerik oluşturup siteyi zamanla büyütebiliriz. Kazancımız diğerine göre daha çok olacaktır. Ben 2. seçeneği daha mantıklı buluyorum. İlgilendiğimiz keyworde çekebileceğimiz hit sayısı önemli.
|
%10 cpm koyup hesaplama yaparmısın ?Hangisi daha güzel olacak.Tabiki rakamlar farazi ama , düşük cpm veren (oyun sitesi gibi) konularda site açmakta bence hamallık.Eğer hiti başka yerlerde kullanmıyorsanız tabiki..
Konu beceriksiz_acemi tarafından (2007-11-02 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|