![]() |
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
ewt yahoo adsense ye bende 1 ay kadar önce başvurdum bir süre sonra mail geldi adımları takip ettim ve üye oldum, tax ıss vs. o kısımları salladım, sonra üyeliğimi tamamladım fakat yalnızca usa dan üye kabul edildiğini öğrenmiş oldum2 gün önce mail atttım,cevp buı şekilde : Hello Serdar,
Currently, Yahoo! Publisher Network is only accepting account signs ups with publishers that have a U.S. based business. If your business is outside of the US., than you are currently not eligible to participate in the beta version of Yahoo! Publisher Network şimdili bekleyeceğiz tabii, ama avantajı bence şu kazandığımız parayı overturede reklam olarak kullanabiliyoruz... isteyene üyelik bölümü görünütülerini gönderirim, gogoleye çok benziyor, tabii daha yakışıklı, ve kategorileri kendimiz ayaralıyoruz sanırım buna göre reklam çıkıyor,çünkü site eklerken kategori ve alt kategori seçiyorsun , kontrol ediyor olabilirlerde , açıklamlarını iyice okumak lazım.. Konu krake tarafından (2005-11-08 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eksik |
|
|||
|
Alıntı:
Dear xxx, Thank you for applying to participate in the Yahoo! Publisher Network beta program. We're excited to let you know that your application has been accepted and you can now proceed with creating your account using the link below: |
|
|||
|
https://publisher.yahoo.com/signup/?betaKey=
orda bana ait unique key var o yuzden yazamıyorum ama adres bu. Bundan sonra başka değer almıyor. |
|
||||
|
Zor dostum zor şarkısı ile eşlik etmek isterim konuya. Zaten onlarda bunun farkında tertemiz yahoo isimini neden TR piyasasına giripte kirletsinler
TR gelir ve banlanan üyelerin her yerde sahtekar yahooo go home yahoo dediklerini duyar gibiyim.
|
Sorun webmasterlar değil. Sorun kendilerine reklam verecek reklam veren bulmaları. Zaten piyasada ne varsa Google toplamış gelipte burda reklam veren bulmaları bir dönem zor olabilir.
Ayrıca Yahoo bu işi Google dan iyi yapacak diye bir şey yok. Yahoo dan hosting yada domain alanınız varsa bilir. Bu adamlarda müşteri desteği diye bir şey yok.
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|