![]() |
|
||||
|
ok kaynak HaberTurk te ( ki kaynağa dikkat
) Sizce de tamamen o kanal tarafından taraflı olarak verilmiş bir haber değilmi ? yahoo batmıyor ki neden google yahoo yu eziyor izlenimi veriliyor? böyle bir şey zaten yok ceo istifa edebilir bu doğal google ceo suda istifa edebilir bunlar doğal şeyler. Google belli ülkelerde google mesela türkiyede. Bunu hep söylüyorum (bu forumdaki arkadaşları kastetmiyorum) İnternet kullanıcısı olarak çok bilinçsiziz türkiyede herkes birbirine arama motoru olarak google ı tavsiye ediyor ve en iyisi google diyor böyle demesinin sebebide başka arama motoru bilmemesinden arkadaşları ona sadece google ı öğretmesinden ve büyük medyamızda google ın ballandıra ballandıra anlatılmasından kaynaklanıyor. Dünya genelinde google o derce kullanılmıyor arkadaşlar 1. yahoo 2. msn 3. google Ha soracak olursanız ben google düşmanımıyım evet 1 numaralı google düşmanıyım
www.sonsuzhost.com-AWBS CS-CART -LIVE AGENTYetkili Satıcısı Konu sonsuzhost tarafından (2007-06-20 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme |
|
||||
|
Bir Ceonun istifa etmesi dediğin kadar normal olmasa gerek bir şifket için..
|
ne bu haber ya bu haberi çevirenin ingilizcesi kıtmış biraz.
|
|
|||
|
Alıntı:
![]()
|
Alıntı:
Arama motoru olarak Google burda da lider oldugu gibi "google it" diye terminolojiye bile gecmis durumda. Yahoo diger portal ozellikleri ve e-maili ile burada lider olarak kullaniliyor. |
|
||||
|
guzel dedın google bellı ulkelerde yahoo nerde sadece amerıka ve canadada
![]() Alıntı:
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|