![]() |
|
|||
|
Yahoo publisher network yabancı bir siteme davetiye gönderdi. Ancak kötü bir haber. Tax Info girilmeden kodlar alınamıyor.
Uzun lafın kısası, henüz uluslararası değil. Amerikan vatandaşı olmak gerekiyor kodları alabilmek için. Bekleyeceğiz bakalım. Bu da güzel bir gelişme.
Eğer bir yanlış yapacaksan, bari onu doğru yap... Konu DincerAydogdu tarafından (2005-11-08 Saat 17:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: image |
|
|||
|
Alıntı:
Dear xxx, Thank you for applying to participate in the Yahoo! Publisher Network beta program. We're excited to let you know that your application has been accepted and you can now proceed with creating your account using the link below: |
|
|||
|
https://publisher.yahoo.com/signup/?betaKey=
orda bana ait unique key var o yuzden yazamıyorum ama adres bu. Bundan sonra başka değer almıyor. |
|
|||
|
Zor dostum zor şarkısı ile eşlik etmek isterim konuya. Zaten onlarda bunun farkında tertemiz yahoo isimini neden TR piyasasına giripte kirletsinler
TR gelir ve banlanan üyelerin her yerde sahtekar yahooo go home yahoo dediklerini duyar gibiyim.
|
|
||||
|
Sorun webmasterlar değil. Sorun kendilerine reklam verecek reklam veren bulmaları. Zaten piyasada ne varsa Google toplamış gelipte burda reklam veren bulmaları bir dönem zor olabilir.
Ayrıca Yahoo bu işi Google dan iyi yapacak diye bir şey yok. Yahoo dan hosting yada domain alanınız varsa bilir. Bu adamlarda müşteri desteği diye bir şey yok.
| Stil | |
|
|