![]() |
|
||||
|
Rekabet olan ortamda kalite de olur. Yahoo'nun bu olayı yapacağı belli idi. Bence hemen başvurun yoksa zamanında adsense nin ilk çıktığı dönemlerdeki gibi 1 ay beklemek zorunda kalırsınız, zaten şu aşamada yahoo'nun ilk olarak dikkat ettiği konu yasal içerikli fazla sayfa gösterimi.
|
Turkiye 'de host firmalari arasinda rekabet var bir ton host firmasi var kalite mi var ? kac tanesi kalite li ? Allah askina ...
Rekabetin artmasi reklam ucretinin dusmesi demektir. adsense nin 100 $ dedigine yahoo 80 $ diyecek yahoo nun 80 $ dedigine msn 50 $ diyecek reklamlar darma daginik olup dagilacak. Siteye adsense, yahoo, msn vs hepsini koyacaksin ki para kazanisin. O zaman da sitende reklamdan baska birsey olmayacak ... Koaly gelsin.
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Adsense saten kullaniyoruz. Yahoo nun zaten affilatte sistemi varki siz yeni bir ogreniyorsunuz ??
Kullanmayi dusunmustum sonra vazgectim Yahoo nun "OVERTURE" denilen bir sistem var affilate sistemi yuksek veriyor tiklamalara ama arastirmadim fazla. En guzeli adsense
|
|
||||
|
Alıntı:
|
|
||||
|
o sitedeki ufak bir ayrıntıya dikkatinizi çekmek istiyorum
Alıntı:
yani kısa tercümesi yeni mobil ürünlere odaklı olarak Yahoo'da çalışan bir şahısın sitesi.. Yahoo içeriğe göre text reklamda dünyanın en büyüklerinden birisi olan Overture'u alarak bu piyasaya gireceğinin sinyalini zaten vermişti. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|