![]() |
|
||||
|
Temamda Şöyle Hata Var,
1- Birkaç Yerdeki Resimin Yolunu Bulup Değiştiremedim ![]() 2- Yazı Puanlama Yıldızları Kullanmak İstediğim Temada Yan Yana Değil Yıldızlar Alt Alta Çıkıyo ![]() 3- Kullandığım Temada Light Box Efekti ÇAlışmıyor Resmin Üzerine Tıklandığında Büyüğünü Ayrı Sayfada Normal Efektsiz Olarak Açıyor ![]() 4- Benim Sitemdeki Yorumlarıda http://www.t-infection.com/css-ile-a...tanimlamalari/ Burdaki Gibi Göstermek İstiyorum Ama Style.css'e Ne Yazdıysam olmadı Onuda Yapamadım Bu Dediklerimi Başka Temalarda Yapmıyor Sadece Bu Temada Yapıyor. Bahsettiğim Temada merdaka kardeşim. Yani Aman Aman Çokşeyler Değil Ama Yapamadım Blmiyorum yardım edende olmıyınca çağresizim... Bunun yanındada Yine bak kardeşim seo için şunu yaparsan iyi olur, güvenlik için bunu yaparsan iyi olur, senin sitene şunu yapsak güzel olur diye hertürlü öneri ve teklifede açığım.. Site Adresi, www.ColorTR.com Konu WebMert tarafından (2008-05-22 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|