![]() |
|
|||||||
| WordPress WordPress Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhaba arkadaslar, dun wp-admin sayfamdan kullanici adi ve parolami girerik giris yapabiliyordum.. ancak ne olduysa bugun giremiyorum ? sorun ne olabilir... internette bu sorun icin girmedigim sayfa, arastirmadigim yer kalmadi.. sifreyi istiyorum, e-mail gecersiz diyor.. anlamadim gitti
ne yapmam gerek ?? yardimci olurmusunuz?
|
|
|||
|
Giriş bilgileri yanlış mı diyor ?
Şifremi unuttum ile yeniden bilgileri alabilirsin.Eğer onuda kabul etmiyor diyorsan phpmyadminden e-posta adresini değiştir kullanıcı adında yazıyor hemen yanında onuda not al bir yere, kaydet ve parola sıfırlama işlemi yap. |
|
|||
|
Alıntı:
Php forum diil, wordpress benimki.. dun giren sey bugun neden girmez anlamadim, bu wordpress in admin sifrelerinin bulundugu bir yer yokmu.. bu sorunu nasil cozecem yaaaa ![]() ![]()
|
|
||||
|
zaten arkadaşta phpmyadmin demiş yani db sini oluşturduğun yer varya.hani sitenin kullanıcı bilgileri gibi şeylerinin tutulduğu.ordan users bölümünden kullanıcılara ulaş,admin kullanıcısını bul zaten ilk kullanıcı olduğu için en üsttedir.bilgilerini değiştir de yeni mail adresi gir kaydet.sonra sitenin giriş panelinden yeni şifreni verdiğin mail adresine iste
|
sorunu hallettik
| Stil | |
|
|