![]() |
|
||||
|
Eğer hala yapıyorsanız www.sevgiyeli.org dizi sitem için bı banner rıca edıcektım, bannersız valla ustu bomboş
yaparsanız cok sevınırım.
|
|
||||
|
www.gstr.info galatasaray sitem için bi banner yparmısın güzel bişey olur inşallah bitince pm at bannerı 468*60 olsun galatasaray sitesi için güzel bişey yaparsan sevinirim.
+rep ve pr3 siteden link vericem bu güzel hizmetin için bitince. |
|
|||
|
|
|
|||
|
www.ciddiyiz.net
bura için temaya uygun logo yapar mısın bildirgeç'in logosuna benzer olursa sevinirim
|
|
||||
|
Merhaba,
Uzun süredir uğrayamadım. Hemen cevaplar: @Rockipsiz: Sitede sadece bir tane yazı var. Gerçekten yazarsan bir kaç ay sonra tekrar hatırlat istersen.Şu anda yapmadım. @Kamilem: Site bir şirkete ait olduğu için yapmıyorum, ben daha çok yardım amaçlı yapıyorum çünkü. @LincolnSamet: 468x60 istemişsin ama çok küçük, güzel olmuyor. Sitendekine baktım 958x162 gibi bir şey. Tam olarak kaça kaç istiyorsun tekrar söylersen iyi olur, özel mesaj da atabilirsin. @DüZCe: Daha önce Killa_HaKan için yaptığım logoyu değiştirip koyuyorum, o arkadaş kullanmadı bari işe yarasın. ![]() _______________ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|