![]() |
|
|||||||
| WordPress WordPress Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Değerli arkadaşlarım, siteme WordPress kurdum.. Daha once temamda all-in-one-seo-pack calisiyordu ancak temayi degistirdim,all-in-one-seo-pack goruyor ama keywordleri ekledigimde indexde gozukmuyor.. kelimeleri keywordleri girdigim halde gozukmuyor.. bu temada all-in-one-seo-pack nasil calistirabilirim?? desteklemiyorsa hicmi calistiramam bu konu hakkinda yardimci olabilirmisiniz??
simdiden tskler saygilar... |
|
|||
|
Alıntı:
arkadasim simdi soyle anlatayim.. ben bir template kurdum onda kaynagi goruntule dedigimde, meta taglar ve keyworddeki kelimelerim gozukuyor yani seoya uyumlu.. ancak simdiki kurdugum template de goremiyorum.. yani bazi templateler bildigim kadariyla seoyu destekliyor bazilari ise desteklemiyor.. desteklemesi icin herhangi bir eklenti daha varmi? evet hersey 777.. |
|
|||
|
Alıntı:
evet kardesim hepsini yaptim yukledigim temada anasaufasinda gozukmuyor... oteki tema ile bu tema arasinda ne fark var anladim.. ayrica seni msn e ekledim ordan konusabilirymiz? |
|
|||
|
Alıntı:
))) buyuk bir umitsizlikle yapilamiycam olmuyacak diyordum.. ne kadar tesekkur etsem az.. benim gibi nice insani insallah bu sekilde sevindirirsin kardesim.. saygilarimla.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|