![]() |
|
|||||||
| WordPress WordPress Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Myvideoblog wordpress youtube botunda feed aradığım zaman aşağıdaki hatayı alıyorum yardım edebilirseniz sevinirim.
Alıntı:
|
|
|||
|
zaten servera atıyorum dosyayı yazma iznide verdirdim. Server windows sever olduğu içinmi çalışmıyor anlmadımki aynı hatayı almaya devam e diyorum.
myvideoblog klasörüne ve içindekilere yazma izni verdirdim. Konu bukotezo tarafından (2008-03-31 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzeltme |
|
|||
|
Arkadaşlar hala çözümü bulamadım.
Ayrıca Axzel adlı üyeye kesinlikle güvenilmemeli yardım için beni ekledi ve sirek ftp ve site şifreleri istedi vermeyincede direk kestirip attı. Kendisi fazla akıllı. |
|
||||
|
Arkadaşın yardıma degil stres atmaya ihtiyacı var sanırım bana pm atmıs yardım için msn verdim geldi sonra botun tam yolunu soyle dedim site adresini verdi tamam admin ve ftp sifrelerini ver düzelteyim dedim "ikile ,adamın kafasını bozma, babamın oğlumusun güveniyim" gibi sözler kullandı kardeşim güvenmiyorsan neden geliyorsun sen beni nekadar tanıyorsun senin ftp ni bi yerime sokacak degilim ben adam gibi yardım edelim dedik sana msn e gelip salak salak konuşmanın ne alemi var. Sonrada engellemişmiş yazmayacakmışım adam olana yazarım merak etme..
|
Senin gibi düşük bir insanla laf dalaşına girmeyeceğim konuma yazı yazma lütfen. Her önümüze gelene ftp şifresi verelim ne güzel değilmi.
Konu bukotezo tarafından (2008-03-31 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: düzetlme |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|