![]() |
|
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
bende bunu düşünmüştüm hatta bi site acıcam ama finaller bittikten sonra bu işi amatör olarak denicem
eklentiler ve temaları ücretsiz çevirmek istiyorum bende tabi ilerde kendi çevirdiklerini yollayanlarda olur inşallah sana kolay gelsin arkdaşım çeviri yaptığın linkleri bi yere not edersen ve bana yollarsan çok makbule geçer.
||||
|
aslında kendi temalarımı kendim cevirebiliyorum ama cözemediğim ufak bir sır var her nedense turkce karakter kullanamıyorum cevirilerimde bütün turkce karakterlerim bozuk cıkıyor wordpress tema cevirisinin bir güzel yanıda birtaraftan ingilizce öğreniyorsunuz
![]() ingilizce bilmeyenlere tavsiye edilir cok zevkli oluyor
|
|
||||
|
türkçe karekter sorunu bendede vardı ama sonra buldum dosyayı not defteri ile açıp düzenleme yaptıktan sonra farklı kaydet diyip açılan sayfadan Kodlama yazan yerdeki ANSI yerine UTF-8 i seçip kaydet . istediğin olucaktır kolay gelsin
|
sunucumda sorun olduğu için hemen yapamıyorum ama bikaç arkadaşa çevirdim.
2 saat içinde Türkçe yapar linki atarım. Detaylı anlatımda yazarım nasıl ve nereye yükliceğin için ama önce bi kaç bilgi vermen lazım kendine ait bi hostun var dimi ftp ye bağlanmayı biliyormusun?
|
Alıntı:
Buyur elimden geldiğince çevirdim ayrıca daha ayrıntılı bilgiyi burdan alabilirsin http://www.0si.org/wordpress-tema-talian.html
|
hiç denemedim öle bişeyi bloggerda kullanmadığım için nedir ne değildir bilmiyorum yani sadece çeviri işinde elimden geldiğnce bişeyler yapıyorum
|
Alıntı:
tekrar ellerine saglık... |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|