Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Webmaster Genel > Hazır Uygulamalar > WordPress

WordPress WordPress Temalar Eklentiler

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-02, 17:58
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %100/3
nothingrows is on a distinguished road

Wordpress bu sürümde veritabanındaki kategori ve etiket hiyerarşisini tek bir çatı altında topladı. O yüzden eskisi gibi yazıları kategorilerle eşleştiren ve başka işlerde kullanılan çeşitli tablolar tadil edildi ya da tamamen kaldırıldı. Bu nedenle bu sürümden önceki eklentiler halen eski tablo sistemlerini kullanıyorsa çeşitli hatalara sebep olacaktır ve tabiki düzelmeyecektir.

Elindeki mevcut sürümü yükseltecek olan arkadaşlar Wordpress Türkiye web sitesindeki sürüm yükseltme kılavuzuna uyarak yükseltme yaparlarsa sorunların hangi eklentilerde yaşandığını tespit edebilirler. Ama yeni kuracak arkadaşların herhangi bir sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum.

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-02, 18:07
mami

Blog Entries: 3
Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %100/18
Mywedding is just really niceMywedding is just really niceMywedding is just really niceMywedding is just really nice

Alıntı:
nothingrows´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Wordpress bu sürümde veritabanındaki kategori ve etiket hiyerarşisini tek bir çatı altında topladı. O yüzden eskisi gibi yazıları kategorilerle eşleştiren ve başka işlerde kullanılan çeşitli tablolar tadil edildi ya da tamamen kaldırıldı. Bu nedenle bu sürümden önceki eklentiler halen eski tablo sistemlerini kullanıyorsa çeşitli hatalara sebep olacaktır ve tabiki düzelmeyecektir.
evet , ben yukarıdakileri yaptım, db uçtu, geri alamadım, o yüzden buraya yazdım zaten,

sıfırdan ,yani 2.3.1 kurup yaptığımda sorun çıkmadı, arada benim db uçtu

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2007-11-02, 18:18
TrDownload - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Wordpress Developer

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/15
TrDownload has a spectacular aura aboutTrDownload has a spectacular aura about

Alıntı:
YellowMoon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ya ben sabahtan beri 2.3.1 kurucam paso hata alıyorumm hangi sürümü kurayım sizce ?
aldığın hata nedir bu arada veritabanı bağlantı dosyası config-sample.php yi config.php olarak duzenlersen sorun kalmayacaktır

Seçenekler
Stil