![]() |
|
|||||||
| WordPress WordPress Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bu akşam kendime tema ararken buldum bu temayı cok hoşuma gitti sizlerle paylaşmak istedim
eğer birisi zahmet edip turkceye cevirirse cok sevinirim ayrıca gerekirse parada veririm turkceye cevrilmesi icin ![]() temanın resmi ![]() Download ayrıca ücretli ceviririm senin icin diyen varsa msn adresimi eklesin veya burdan ozel mesaj yollasın
Wordpress temalarınız türkçeye cevrilir, Wordpress icin adsense reklam yerleşimi yapılır. Konu TrDownload tarafından (2007-08-18 Saat 05:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Teşekkürler hoş bir tema.
|
isteyen ister EMEĞİNİN KARŞILIĞI değilmidir ?
Ayrıca ÜCRETLİ çeviren olursa ... demişsin ilk mesjaında alt mesajdada o kişilere İNSANCIK diyosun ayıp olmuormu ? Ben para karşılığıda olsa çevirmem vaktim varsa bedava da çeviririm. AMa emeğiyle burda iş yapanlara bu şekilde sözler hoş olmuyor. |
|
||||
|
ayıpsa bana ayıp sanane ? birdaha bişi paylaşan ne olsun + olarak sen neden bu kadar ustune alınıyorsun zorunamı gitti ? ayrıca yazıyı ortaya yazmışım kimseye karşı bir tutum sergilemedim herneyse kimseyle tartışmaya niyetim yok temayı turkceye cevirdim burada paylaşmak icinde hazırlamıştım ama bu mesajdan sonra paylaşmıyorum
| Stil | |
|
|