![]() |
|
|||||||
| WordPress WordPress Temalar Eklentiler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Server hata kaydı bu işe ne diyor ona bakmak lazım. İç sunucu hatası (500) ekrana hatayı basmaz, serverın kayıt dosyasına işler. Eğer sunucu senin değilse, durum zor, yardım alman gerekecek. Herhangi bir htaccess direktifinden problem çıkmış olabilir, dolayısıyla başka yerleri kurcalayarak deneme yanılma yöntemi yerine sorunu bulup onu kaldırmak en mantıklısı.
|
Alıntı:
Relevant PHP Settings: Joomla! Register Globals Emulation: OFF Register Globals: ON Magic Quotes: ON Safe Mode: OFF File Uploads: ON Session auto start: OFF Session save path: /tmp Short Open Tags: ON Output Buffering: OFF Open basedir: none Display Errors: ON XML enabled: Yes Zlib enabled: Yes Disabled Functions: none Yukardaki Register Globals OFF olmalıymış PHP register_globals setting is `ON` instead of `OFF` Verilen hata da bu ... |
|
||||
|
Peki hosting sağlayıcından register globals'i off yapmalarını isteyebilir misin, htaccess ile beceremedim de, senin domaini server üzerinden (apache) off yapsınlar. Ayrıca bu 500'ün register globals'den olmadığını biliyoruz. Kullandığın htaccess dosyasından, bu da ayrı bir not.
|
Alıntı:
Hello, Please create a php.ini file with the following code: register_globals = off and place it in the folder for which you want this setting to be applied, because php.ini file does not work recursively(means that for each subfolder should be created separate php.ini file). Then check and let us know if there are any other issues. We are looking forward to hearing from you. Best Regards, Norton Ama ben php.ini dosyası oluşturmayı ne biliyorum ne de bu dosyayı FTP dizinin içinde nereye atacağımı biliyorum.. |
|
||||
|
Bir kere böyle birşey benim bildiğim kadarıyla yok. Herkes istediği direktifi yazıp istediği php.ini dosyasından okutabilseydi, safe mode'u açan php.ini dosyamı kaydedip dizine koyar serverı havaya uçururum. Şimdi 500 hatasını bulmak için yapabileceğin şey gene, htaccess'i sil, ondan sonra teker teker ekleyerek git satırları, hangi satırda hata vermeye başlarsa ordan anlarsın gibi. Kro bir yol ama aklıma başka birşey gelmiyor.
|
Alıntı:
Üstad php.ini diye bir yapılandırma dosyası oluşturdum ve içine de register_globals = off yazdım Administrator folderın ın içine attım.. Sorun halloldu Angelo Saol dostum uğraşın için Joomla da böyle problemi olan olursa bana yollayabilirsiniz.. Bana yardımcı olanlara +Rep |
|
||||
|
php.ini sanırım scriptin olduğu dizinde oluşturuluyordu, unuttum şu anda
ayrıca artık register_global php de terkediliyor aklınızda bulunsun register_global kullanımı ile de ilgili bir anlatım, belki lazım olur birisine http://jamesthornton.com/php/turkish...erglobals.html
| Stil | |
|
|